Închide meniul

Nicolae Stanciu, mesaj de mobilizare înaintea „dublei” cu Belarus şi Andorra: „Obligatoriu să luăm şase puncte!”

Viviana Moraru Publicat: 4 octombrie 2023, 20:55

Reclamă
Nicolae Stanciu, mesaj de mobilizare înaintea „dublei cu Belarus şi Andorra: „Obligatoriu să luăm şase puncte!

Nicolae Stanciu, mesaj de mobilizare înaintea "dublei" cu Belarus şi Andorra

Nicolae Stanciu, în timpul unui meci la naţională/ Profimedia

Nicolae Stanciu a transmis un mesaj de mobilizare, înaintea „dublei” echipei naţionale cu Belarus şi Andorra. Căpitanul „tricolorilor” a declarat că România trebuie să obţină cele şase puncte, din următoarele două meciuri, pentru a se gândi la EURO.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România este pe locul secund în Grupa I, fără niciun eşec suferit. Pe 12 octombrie, „tricolorii” se vor duela cu Belarus, de la 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Nicolae Stanciu, mesaj de mobilizare înaintea „dublei” cu Belarus şi Andorra

Nicolae Stanciu a declarat că echipa naţională este pe un drum bun, şi depinde doar de ea pentru a se menţine la un nivel ridicat. Acesta a mai mărturisit că „dubla” cu Belarus şi Andorra este cea mai importantă din această campanie, şi ne poate aduce mai aproape de EURO 2024.

De asemenea, Stanciu a mai mărturisit că simte în momentul în care poartă banderola de căpitan, într-un meci al României. Acesta susţine că echipa naţională va fi mereu cea mai importantă pentru el.

„Cred că suntem pe un drum bun. Am ajuns la un nivel bun, depindem doar de noi să menținem toate lucrurile bune pe care le-am reușit până acum și să continuăm să creștem în evoluții de la meci la meci.

Reclamă

(n.r. despre dubla cu Belarus și Andorra) Cea mai importantă a campaniei. E obligatoriu să reușim să luăm 6 puncte.

(n.r. ce înseamnă să poarte banderola și numărul 10) Totul. Echipa națională a României este totul. A fost și este cea mai importantă echipă pentru mine. Mai presus de toate cluburile unde am activat, mai presus de orice”, a declarat Nicolae Stanciu, pentru digisport.ro.

Ianis Hagi, dezvăluiri despre unitatea din vestiarul echipei naţionale

Ianis Hagi a făcut dezvăluiri despre unitatea din vestiarul echipei naţionale şi a spus că unul din merite e al lui Edi Iordănescu. Mai mult, Ianis a vorbit şi despre chimia care există între generaţia U21 din 2019 şi cei mai vechi componenţi de la echipa naţională.

Reclamă 4 / 0/3

„Eu spun că amândouă s-au întâlnit acum în cel mai fericit mod posibil. Pe de-o parte, majoritatea celor din lot suntem nucleul de la EURO U21 din 2019. Ne cunoaștem toți de la 12-13 ani, de la loturile de juniori, din competiții, ne-a consolidat experiența aceea la EURO, am și crescut între timp. E clar că e un factor extrem de important. Uite, cu Dennis Man am fost coleg de cameră la selecțiile echipelor naționale când aveam 11 ani, puțini știu asta! Și ne cunoșteam din teren, ca adversari, din turnee, de pe la 10 ani!

Meritul lui Edi Iordănescu e din mai multe motive. A avut încredere în acest nucleu și ne-a oferit această încredere, nu doar că a avut-o. Iar conexiunea dintre nucleul U21, să-i spunem așa, și fotbaliștii cu experiență, e gestionată foarte de bine de el. Spre exemplu, eu joc împreună cu Stanciu deja de 5 ani la națională! Cu Alibec, nici nu mai zic, eram copilul lui de mingi când juca în Liga 1! Mister a simțit excelent și așa se explică„, a spus Ianis Hagi pentru prosport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și