Închide meniul

Ce riscă România, după incidentele provocate de fani la meciul cu Kosovo! FRF poate fi sancţionată de UEFA

Viviana Moraru Publicat: 12 septembrie 2023, 23:29

Reclamă
Ce riscă România, după incidentele provocate de fani la meciul cu Kosovo! FRF poate fi sancţionată de UEFA

Ce riscă România, după incidentele provocate de fani la meciul cu Kosovo

Fanii români, în timpul meciului cu Kosovo/ Antena 1

S-a aflat ce riscă România, după incidentele provocate de fani la meciul cu Kosovo. FRF poate fi sancţionată dur de către UEFA, iar „tricolorii” lui Edi Iordănescu pot juca un meci fără spectatori.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre România şi Kosovo se vede în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Partida a fost întreruptă timp de 50 de minute, ca urmare a scandărilor şi mesajelor fanilor români.

Ce riscă România, după incidentele provocate de fani la meciul cu Kosovo

Suporterii de la „Uniţi sub tricolor” au afişat mesaje cu conotaţie politică şi au început să scandeze „Serbia, Serbia”. Imediat după ce acest fapt, arbitrul a trimis jucătorii la vestiare, iar meciul a fost întrerupt timp de 50 de minute.

UEFA este extrem de strictă cu privire la acesta aspecte, care implică bannere cu mesaje discriminatorii afişate de fani, astfel că FRF cel mai probabil va fi amendată, iar România va juca fără spectatori un meci, notează fanatik.ro.

În duelul cu Israel, România a avut mai multe sectoare de pe Arena Naţională închise, ca urmare a incidentelor din meciul cu Belarus. La momentul respectiv, fanii au avut scandări xenofobe adresate Ungariei şi au aprins torţe.

Reclamă

Amenda primită de FRF după incidentele cauzate de fani la meciul cu Belarus a fost de 20.000 de euro.

În meciul tur cu Kosovo au existat de asemenea incidente. La momentul respectiv, fanii kosovari au huiduit imnul României, şi ulterior au fost evacuaţi de pe arena din Priştina.

România – Kosovo, întrerupt din cauza torţelor şi a mesajelor afişate de români

Duelul dintre România şi Kosovo a fost întrerupt din cauza torţelor şi a mesajul afişate de suporterii români! Fanii „tricolorilor” au aruncat materiale pirotehnice pe teren, şi au început să scandeze împotriva kosovarilor.

Reclamă 4 / 0/3

În minutul 18 al partidei de pe Arena Naţională, fanii naţionalei României au început să arunce torţe pe teren. Arbitrul a luat imediat decizia de a întrerupe partida.

Suporterii „tricolorilor” au afişat mesaje împotriva statului Kosovo şi au început să scandeze „Serbia, Serbia”, cu privire la disputa dintre cele două ţări.

Mesajul cu conotaţie puternică pentru statul Kosovo a rămas afişat în peluza României, astfel că arbitrul a luat decizia de a trimite jucătorii la tribune, după câteva minute de întrerupere.

Nicolae Stanciu a încercat să calmeze spiritile din peluza fanilor României, însă suporterii nu s-au liniştit. „Meciul acesta nu trebuia să aibă loc”, a fost mesajul pe care Stanciu l-a primit de la unul dintre fanii României. Şi în timpul intonării imnului statului Kosovo, suporterii au început să scandeze „Serbia, Serbia”.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
Vezi toate știrile
Citește și