Închide meniul

Nicolae Stanciu, reacţie acidă la adresa lui Viorel Moldovan, după România – Elveţia: „Mi se pare un lucru de neimaginat”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 22 noiembrie 2023, 12:36

Nicolae Stanciu, reacţie acidă la adresa lui Viorel Moldovan, după România – Elveţia: „Mi se pare un lucru de neimaginat

Nicolae Stanciu, reacţie acidă la adresa lui Viorel Moldovan, după România - Elveţia

Nicolae Stanciu, în timpul meciului România - Elveţia / Profimedia

Nicolae Stanciu a avut o reacţie acidă la adresa lui Viorel Moldovan, după România – Elveţia. Căpitanul „tricolorilor” nu a uitat declaraţia lui Moldovan după meciul tur cu Israel, atunci când fostul internaţional a avut un discurs dur la adresa jucătorilor naţionalei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După remiza de pe Arena Naţională din luna septembrie, Moldovan declara că nu îşi doreşte ca România să se califice la turneul final, după prestaţia din meciul tur cu Israel.

Nicolae Stanciu, reacţie acidă la adresa lui Viorel Moldovan, după România – Elveţia

Nicolae Stanciu a dezvăluit că declaraţiile din luna septembrie ale lui Viorel Moldovan i-au afectat pe jucătorii naţionalei României. Moldovan spunea după remiza din partida tur a meciului cu Israel că nu îşi doreşte ca „tricolorii” să se califice la turneul final. Acum, după ce România a obţinut biletele pentru Germania, Stanciu i-a dat replica fostului internaţional român:

„Tot ce vreau să zic este că sper ca toți cei care înaintea campaniei au spus că vom termina pe locul 4, sub Kosovo, aș vrea să se simtă mândri că sunt români. Au fost voci și în timpul campaniei care au spus că nu-și doresc ca România să se califice și ăsta mi se pare un lucru de neimaginat.

Român fiind și îmbrăcând acest tricou să zici, indiferent, și dacă eram cea mai slabă echipă națională sau practicam cel mai slab fotbal din lume, tu ca fost fotbalist care ai îmbrăcat acest tricou, te-ai bucurat cu fanii, să zici că nu-ți dorești ca țara ta să se califice mi se pare incredibil. Și vreau doar să zic asta: să fie la fel de mândri cum suntem noi astăzi că suntem români, că am reușit această campanie. Poate pentru ei nu înseamnă nimic, dar pentru noi este totul!

Reclamă

… Pentru mine e cea mai frumoasă seară din cariera de fotbalist! Nu văd ce altceva ar putea depăși să joc acasă cu cel mai important tricoul pe mine, cu tricolorul, să reușim să facem istorie, să reușim să ne calificăm fără înfrângere, este totul!”, a declarat Nicolae Stanciu, la digisport.ro.

Ce spunea Viorel Moldovan despre naţionala României în luna septembrie

Viorel Moldovan a fost extrem de supărat după remiza din meciul cu Israel de pe teren propriu cu Israel, din luna septembrie. Fostul internaţional a avut un discurs dur la adresa naţionalei României la vremea respectivă.

„Ce spuneam înainte de meci, atunci când nu eşti capabil să câştigi, trebuie să faci totul ca să nu pierzi. Noi am fost la limită. Până la urmă luăm un punct, care ne dă un mic avantaj în faţa Israelului. Filosofia de joc este inexistentă, totul este hazard. Încă o dată, suntem incapabili să jucăm fotbal. Nu ştiu din ce cauză, dar să fii dominat acasă şi să vezi această diferenţă de tactică, de tehnică, în favoarea Israelului, când joci în faţa a 50.000 de spectatori, nu îmi dau seama.

Reclamă 4 / 0/3

Suntem foarte, foarte modeşti. Încă o dată ne-am dat seama. Când văd atâta neputinţă, am momente în care parcă îmi vine să înnebunesc. Mi-aş dori să se desfiinţeze fotbalul când văd o astfel de naţională. Practic ne-a omorât, distrus în repriza a doua. Îmi vine să vorbesc la superlativ de naţionala Israelului.

Ce ne facem cu fotbalul, unde e jocul colectiv? Numai minge lungă, minge lungă, unde sunt mijlocaşii? Unde e personalitatea? Propagandă multă în săptămâna premergătoare, păcat de acest public. Lumea încă crede datorită această propagandă mincinoasă… lumea minte. Nu merităm să ne calificăm, nu vreau să ne calificăm la EURO. Este o minciună, nu merităm să ne calificăm!”, a spus Viorel Moldovan la primasport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival Vezi toate știrile
Citește și