Închide meniul

Viorel Moldovan s-a prăbuşit emoţional după România – Israel 1-1: „Mi-aş dori să se desfiinţeze fotbalul! E o minciună”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 septembrie 2023, 23:55

Viorel Moldovan s-a prăbuşit emoţional după România – Israel 1-1: „Mi-aş dori să se desfiinţeze fotbalul! E o minciună

Viorel Moldovan a sesizat o „mare problemă” la echipa națională

Viorel Moldovan, în timpul unui meci / Profimedia Images

Viorel Moldovan s-a prăbuşit emoţional după România – Israel 1-1. Fostul internaţional român a dat de pâmânt cu naţionala lui Edi Iordănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Moldovan a spus că nu ar vrea ca naţionala lui Edi Iordănescu să se califice şi a criticat dur prestaţia din meciul cu Israel. Pentru România urmează meciul cu Kosovo, care va fi marţi, de la 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Viorel Moldovan s-a prăbuşit emoţional după România – Israel 1-1

„Ce spuneam înainte de meci, atunci când nu eşti capabil să câştigi, trebuie să faci totul ca să nu pierzi. Noi am fost la limită. Până la urmă luăm un punct, care ne dă un mic avantaj în faţa Israelului. Filosofia de joc este inexistentă, totul este hazard. Încă o dată, suntem incapabili să jucăm fotbal. Nu ştiu din ce cauză, dar să fii dominat acasă şi să vezi această diferenţă de tactică, de tehnică, în favoarea Israelului, când joci în faţa a 50.000 de spectatori, nu îmi dau seama.

Suntem foarte, foarte modeşti. Încă o dată ne-am dat seama. Când văd atâta neputinţă, am momente în care parcă îmi vine să înnebunesc. Mi-aş dori să se desfiinţeze fotbalul când văd o astfel de naţională. Practic ne-a omorât, distrus în repriza a doua. Îmi vine să vorbesc la superlativ de naţionala Israelului.

Ce ne facem cu fotbalul, unde e jocul colectiv? Numai minge lungă, minge lungă, unde sunt mijlocaşii? Unde e personalitatea? Propagandă multă în săptămâna premergătoare, păcat de acest public. Lumea încă crede datorită această propagandă mincinoasă… lumea minte. Nu merităm să ne calificăm, nu vreau să ne calificăm la EURO. Este o minciună, nu merităm să ne calificăm!”, a spus Viorel Moldovan la primasport.ro.

Reclamă

Tricolorii au început meciul de pe Arena Naţională cu şansa ratată de Răzvan Marin, lovitură de cap în minutul 5, iar oaspeţii au replicat prin Manor Solomon, în minutul 8. Andrei Burcă a reluat şi el balonul, cu o lovitură de cap pe lângă poartă, în minutul 21, pentru ca în minutul 27 Florinel Coman să trimită lung, pentru Alibec, acesta i-a pasat lui Stanciu, care a şutat, mingea l-a lovit pe Glazer în piept, iar Alibec – care a urmărit faza – a deschis scorul. Israelienii au venit în atac şi au încercat poarta lui Moldovan prin Lavi şi Dor Peretz, dar la pauză România a intrat în avantaj, 1-0.

Oaspeţii au egalat în minutul 53, la un şut al lui Gloukh la colţul lung. Israelienii au controlat partida, în continuare. Gloukh a trimis în bară, în minutul 76, după ce a făcut ce a vrut cu apărarea tricoloră. Trei minute mai târziu Stanciu l-a lansat pe George Puşcaş, care a şutat prost, din careu, trimiţând peste poartă. În minutul 89 Horaţiu Moldovan a intervenit excelent la şutul lui Solomon, tricolorii nu au existat pe finalul de meci şi întâlnirea s-a încheiat la egalitate, 1-1.

În clasamentul grupei I conduce Elveţia – cu 11 puncte, urmată pe locul secund de România (9 puncte). Pe locul al treilea este Israel (8 puncte), urmată, în ordine, de Belarus (4 puncte), Kosovo (4 puncte) şi Andorra (2 puncte).

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv Vezi toate știrile
Citește și