Închide meniul
EXCLUSIV

Nicolae Stanciu, reacţie fermă despre viitorul lui Edi Iordănescu la echipa naţională: „Nu-l putem face să se răzgândească!”

Viviana Moraru Publicat: 3 iunie 2024, 22:56

Reclamă
Nicolae Stanciu, reacţie fermă despre viitorul lui Edi Iordănescu la echipa naţională: „Nu-l putem face să se răzgândească!

Nicolae Stanciu, reacţie fermă despre viitorul lui Edi Iordănescu la echipa naţională

Edi Iordănescu şi Nicolae Stanciu, în timpul unui meci al naţionalei/ Profimedia

Nicolae Stanciu a oferit o reacţie fermă, despre viitorul lui Edi Iordănescu la echipa naţională. Căpitanul „tricolorilor” îşi doreşte ca selecţionerul să continue, însă a subliniat că jucătorii nu-l pot face să se răzgândească, în cazul în care acesta va alege să antreneze în străinătate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România se pregăteşte de duelul amical cu Bulgaria, care va fi mâine, de la 21:30, în format live text, pe AS.ro. Partida cu Liechtenstein, ultima înainate de EURO 2024, va fi vineri, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Nicolae Stanciu, reacţie fermă despre viitorul lui Edi Iordănescu la echipa naţională

Nicolae Stanciu a fost întrebat despre situaţia lui Edi Iordănescu, dat fiind faptul că selecţionerului îi va expira contractul cu echipa naţională, după EURO 2024. Căpitanul „tricolorilor” a oferit imediat un răspuns clar şi a declarat că şi-ar dori ca Iordănescu Jr să rămână pe banca naţionalei, şi pentru preliminariile Campionatului Mondial din 2026.

Stanciu a transmis însă că nimic nu-l poate face pe Edi Iordănescu să se răzgândească, dacă a luat deja decizia de a antrena o echipă din străinătate, în vară.

„(N.r. Vă dă semnale că se bucură de ultimele momente cu naţionala?) Atât eu, cât şi colegii mei, ne dorim să rămână alături de noi. Este aici, suntem cu el la European. Dupa, nu ştiu daca putem să-l facem noi să se răzgândească, sau să-l influenţăm cumva în decizia pe care o va lua.

Reclamă
Reclamă 4

Ne dorim să existe o înţelegere între Mister şi Federaţie, pentru că avem nevoie de continuitate”, a declarat Nicoale Stanciu, pentru AntenaSport.

România a fost repartizată în Grupa E, la Campionatul European din Germania. În primul meci, pe 17 iunie, „tricolorii” se vor duela cu Ucraina. Ulterior, pe 22 iunie, naţionala va înfrunta favorita grupei, Belgia, iar în ultimul meci, pe 26 iunie, se va duela cu Slovacia.

Edi Iordănescu, anunţ despre viitorul său pe banca României

Edi Iordănescu a făcut un anunţ despre viitorul său pe banca României. Selecţionerul a spus că, în prezent, se gândeşte doar la meciurile cu Bulgaria şi cu Liechstenstein în vederea pregătirii partidelor de la EURO.

Reclamă

„Focusul meu este pentru cele două meciuri amicale, avem două testări de importanţă foarte mare şi trebuie să ne concentrăm acolo. În ceea ce mă priveşte, pentru mine personal nu este o prioritate contracul meu, ci turneul final.Asta e provocarea numărul 1, să fim cea mai bună versiune a noastră. Sigur că este important contractul meu, au fost mai multe discuţii, este foarte clar ce aşteaptă de la mine federaţia, este clar ce resurse are la dispoziţie pentru a ne ajuta. Am fost foarte mulţumit de tratamentul federaţiei, am simţit suport, încredere, preocupare de a ne pune la dispoziţie ce am avut nevoie. Şi noi am livrat şi am îndeplinit obiectivul.

Rămâne provocarea ca toate aceste elemente să fie puse într-un contract şi să se găsească cea mai bună soluţie. Prioritate rămâne pregătirea, îmi doresc să rămân la naţională, cu încredere, entuziasm, dar nu depinde doar de mine. Contează şi Euro, vreau şi reconfirmarea echipei. Mi-a plăcut cum au răspuns zilele astea, dar ce se va întâmpla nu depinde doar de mine. Banii au fost ultima problemă, altele contează. Nu am avut oferte pentru că mintea mea şi gândurile mele nu au fost la asta. Echipa naţională a avut exclusivitate”, a spus Edi Iordănescu într-o conferinţă de presă.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:59 2 iul.

„Ofertă de 5 milioane de euro!” Ilie Dumitrescu a pronunţat numele a trei antrenori care l-ar putea înlocui pe Edi Iordănescu

23:54 2 iul.

Programul sferturilor de la EURO 2024! Spania – Germania şi Portugalia – Franţa, duelurile de foc pentru semifinale

23:29 2 iul.

Gary Linker a comentat „controversa majoră” din România – Olanda 0-3. A primit imediat replica

23:00 2 iul.

Austria – Turcia 1-2. Turcii s-au calificat în sferturile de finală la EURO 2024, acolo unde vor juca cu Olanda

22:59 2 iul.

Ronald Koeman a dezvăluit slăbiciunile tricolorilor, după România – Olanda 0-3: „I-am analizat bine. Au avut mari probleme acolo”

22:40 2 iul.

Aroganţa incredibilă a lui Cody Gakpo, după România – Olanda 0-3: „Nu am simţit nicio secundă asta!”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic”
Citește și