Închide meniul
EXCLUSIV

Nicolae Stanciu regretă plecarea lui Mirel Rădoi. „Toată lumea a vrut să continue el”. Vrea o nouă Generaţie de Aur: „E primul pas spre EURO!” Hai, România! În fiecare zi!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 ianuarie 2022, 23:50

Nicolae Stanciu regretă plecarea lui Mirel Rădoi. „Toată lumea a vrut să continue el. Vrea o nouă Generaţie de Aur: „E primul pas spre EURO! Hai, România! În fiecare zi!

Nicolae Stanciu pregăteşte o revenire de senzaţie în Europa

Nicolae Stanciu, în tricoul echipei naţionale / Profimediaimages

Stanciu visează la o nouă Generaţie de Aur, care să obţină calificări la Campionatele Mondiale şi Europene. A transmis un mesaj de luptă pentru coechipieri şi fani. Îşi doreşte cu orice preţ să ajungă la turneul final din Germania, de peste doi ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Stanciu: „Liga Naţiunilor trebuie tratată ca atare. Este primul pas spre EURO”

Totul este legat de meciul de acasă cu Islanda, eram toţi încrezători şi foarte bine pregătiţi. Chiar nu ştiu ce s-a întâmplat, mereu am cam dat-o în bară când am avut astfel de meciuri. Nu doar generaţia noastră, şi în trecut s-a mai întâmplat. Dar nu mai avem timp să ne plângem, o să urmeze o altă competiţie care este foarte importantă. Trebuie tratată ca atare, e primul pas spre EURO„, a declarat Nicolae Stanciu în exclusivitate pentru AntenaSport.

Stanciu a vorbit şi despre postul de selecţioner. Şi-ar fi dorit ca Mirel Rădoi să fie, în continuare, pe banca naţionalei. Totuşi, următoarea convocare ar putea să o primească de la Ladislau Boloni, cel care este în negocieri avansate cu Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă.

Ne-a surprins puţin. Puţin mai mult. Până la urmă dânsul (n.r. Mirel Rădoi) a rămas alături de noi la celelalte meciuri din campanie. Toată lumea a vrut ca el să continue şi nu cred că a avut vreo influenţă asupra grupului că dânsul a anunţat că vrea să plece după meciul cu Armenia. Aşteptăm acum să vedem cine va fi selecţioner„, a precizat Stanciu.

Citește și:

Naţionala României a aflat când va juca meciurile din Liga Naţiunilor

Următoarea ediție a Campionatului European, care va fi găzduită în 2024 de Germania, va însemna 23 de echipe plus țara gazdă. Din preliminariile clasice pentru EURO se vor califica 20 de echipe, câștigătoarele și locurile 2 din cele 10 grupe. România poate ajunge la turneul final dacă ar avea un parcurs foarte bun în Liga Naţiunilor, acolo unde vom lupta într-o grupă cu Bosnia și Herțegovina, Finlanda și Muntenegru.

Reclamă

Având în vedere organizarea CM 2022 la finalul anului viitor, ediția Ligii Națiunilor se va comprima astfel încât partidele vor avea loc în doar două luni, iunie și septembrie 2022! Practic, 4 din cele 6 meciuri ale grupei vor avea loc în iunie.

Iată programul complet, cu orele României:

4 iunie 2022
Finlanda – Bosnia și Herțegovina 19:00
Muntenegru – ROMÂNIA 21:45.

Reclamă 4 / 0/3

7 iunie 2022
Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA 21:45
Finlanda – Muntenegru 21:45.

11 iunie 2022
Muntenegru – Bosnia și Herțegovina 16:00
ROMÂNIA – Finlanda 21:45.

14 iunie 2022
Bosnia și Herțegovina – Finlanda 21:45
ROMÂNIA – Muntenegru 21:45.

23 septembrie 2022
Bosnia și Herțegovina – Muntenegru 21:45
Finlanda – ROMÂNIA 21:45

26 septembrie 2022
Muntenegru – Finlanda 21:45
ROMÂNIA – Bosnia și Herțegovina 21:45.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și