Închide meniul
Foto

Nicolae Stanciu şi Ianis Hagi au primit cadouri din partea suporterilor echipei naţionale! Mesajul emoţionant pentru „tricolori”

Bogdan Stănescu Publicat: 8 octombrie 2024, 19:11

Reclamă
Nicolae Stanciu şi Ianis Hagi au primit cadouri din partea suporterilor echipei naţionale! Mesajul emoţionant pentru „tricolori”

Nicolae Stanciu şi Ianis Hagi au primit cadouri din partea suporterilor echipei naţionale!

Nicolae Stanciu / Facebook Echipa naţională

Nicolae Stanciu şi Ianis Hagi au primit cadouri din partea suporterilor echipei naţionale! 500 de persoane au participat la antrenamentul deschis de luni al naţionalei de la Mogoşoaia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Stanciu a primit o brăţară cu tricolorul, în numele întregii echipe. Şi Ianis Hagi a primit o brăţară de la un tânăr suporter. (IMAGINI ÎN GALERIA FOTO)

Nicolae Stanciu şi Ianis Hagi au primit cadouri din partea suporterilor echipei naţionale! Mesajul emoţionant pentru „tricolori”

Cadouri de suflet de la suporteri pentru tricolori! 🇷🇴 La antrenamentul deschis, suporterii au adus cadouri echipei naționale.

În numele tuturor colegilor, căpitanul Nicolae Stanciu a primit o brățară cu tricolorul, însoțită de un mesaj emoționant: „Această brățară este un simbol al legăturii puternice dintre voi și noi. Mulțumim pentru devotamentul și sprijinul pe care le aduceți pe teren. Continuați să ne inspirați și să ne faceți mândri!”

Ianis Hagi a primit și el o brățară personalizată cu numele său, oferită de un tânăr suporter. 💙💛❤️
Mulțumim pentru susținerea voastră! #GeneratiaDeSuflet #LuptamImpreuna”, au transmis, pe Facebook, administratorii contului oficial al echipei naţionale.

Reclamă
Reclamă
Ianis Hagi a primit şi el o brăţară personalizată / Facebook Echipa naţională
Ianis Hagi a primit şi el o brăţară personalizată / Facebook Echipa naţională

Nicolae Stanciu e gata de bătăliile cu Cipru şi Lituania: „Să câştigăm ambele meciuri şi să terminăm grupa pe primul loc!”

Nicolae Stanciu e gata de bătăliile cu Cipru şi Lituania. Căpitanul României e convins că naţionala poate face un pas decisiv pentru a câştiga grupa din Liga Naţiunilor cu două victorii. Lituania – România este pe 15 octombrie, de la 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

În cazul în care România va câştiga grupa în Liga Naţiunilor, atunci va fi în urna a doua la tragerea la sorţi pentru preliminariile Campionatului Mondial din 2026. România se află pe primul loc după primele două etape cu maximum de puncte. „Tricolorii” au învins în Kosovo, scor 3-0, şi pe Lituania acasă, scor 3-1.

Acesta ar fi planul şi ceea ce ne dorim (n.r. – 6 puncte). Suntem conştienţi de importanţa acestor meciuri şi, cum am zis înainte, dacă reuşim să le câştigăm, în mare proporţie ne vom îndeplini obiectivul şi să fim pe primul loc, să fim în urna a doua la tragerea la sorţi. Poate cu puţin noroc, să reuşim să jucăm acel baraj dacă nu vom reuşi din grupa preliminară. Sperăm să luăm cele 3 puncte în Cipru. (n.r. – de meciul cu Lituania) Ne aşteptăm la un meci greu acolo, dar suntem conştienţi de ceea ce putem face, de valoarea noastră. Să terminăm pe primul loc grupa şi pentru asta trebuie să mergem să câştigăm şi în Lituania, şi în Cipru, dar şi toate meciurile care vor urma”, a declarat Nicolae Stanciu în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă

Lotul naţionalei pentru dubla cu Cipru şi Lituania

După accidentarea lui Adrian Şut, Mircea Lucescu a decis să îl convoace pe Victor Dican, de la Farul, în locul jucătorului FCSB-ului. Iată lotul actualizat pentru dubla cu Cipru şi Lituania:

PORTARI

Florin NIȚĂ (Damac | Arabia Saudită, 26/0), Horațiu MOLDOVAN (Sassuolo | Italia, 11/0), Ștefan TÂRNOVANU (FCSB, 2/0)

FUNDAȘI

Andrei RAȚIU (Rayo Vallecano | Spania, 23/1), Cristian MANEA (FC Rapid 1923, 25/2), Andrei BURCĂ (Baniyas | EAU, 33/1), Radu DRĂGUȘIN (Tottenham | Anglia, 23/0), Virgil GHIȚĂ (Cracovia | Polonia, 1/0), Alexandru PAȘCANU (FC Rapid 1923, 0/0), Nicușor BANCU (Universitatea Craiova, 41/2), Alexandru CHIPCIU (Universitatea Cluj, 45/6)

MIJLOCAȘI

Deian SORESCU (Gaziantep | Turcia, 19/0), Dennis MAN (Parma | Italia, 30/8), Nicolae STANCIU (Damac | Arabia Saudită, 76/15), Răzvan MARIN (Cagliari | Italia, 61/7), Marius MARIN (Pisa | Italia, 24/0), Darius OLARU (FCSB, 22/0), Victor Dican (Farul, 0/0), Ianis HAGI (Rangers | Scoția, 41/5), Florinel COMAN (Al-Gharafa | Qatar, 18/1), Valentin MIHĂILĂ (Parma | Italia, 26/5), Alexandru MITRIȚĂ (Universitatea Craiova, 20/4)

ATACANȚI

George PUȘCAȘ (Bodrum | Turcia, 45/11), Denis ALIBEC (Farul Constanța, 40/5), Denis DRĂGUȘ (Trabzonspor | Turcia, 17/4)

Reclamă

Va scoate Marius Şumudică echipa din criză?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:56

Dinamo, aproape de un nou transfer! Anunţul lui Andrei Nicolescu

20:31

VideoLăcrămioara Perijoc ţine pasul cu tehnologia. Singura pugilistă română de la Jocurile Olimpice a spus cât stă, pe zi, pe telefon

20:14

VideoJucătorii naţionalei au avut parte de o surpriză la antrenament! Aproape o mie de copii i-au asaltat pentru poze şi autografe

20:08

Dinamo i-a oferit lui Alex Dobre un salariu mai mare decât va avea la Rapid! Prima de instalare pe care o propuneau „câinii”

19:45

FotoPrimele imagini cu Joan Laporta, preşedintele celor de la FC Barcelona, în România: „Îmi cer scuze că nu ştiu româneşte”

19:22

Frances Tiafoe l-a înjurat pe arbitru după ce a fost învins dramatic în turul trei de la Mastersul de la Shanghai!

1 FotoFlorinel Coman şi Ioana Timofeciuc se cunună religios! Soţia vedetei de la Al Gharafa a anunţat când va avea loc evenimentul 2 Răzvan Lucescu l-a anunţat pe Ivan Savvidis că e dispus să plece de la PAOK: „Dacă cineva nu este mulţumit, îmi fac bagajele” 3 Cine a răsturnat carul la Red Bull? Analiza lui Adrian Georgescu 4 FotoDiana Şucu, postare emoţionantă după ce a aniversat 17 ani de la cununia religioasă cu Dan Şucu! 5 FotoCum a putut să reacţioneze antrenorul lui Rangers, după ce Ianis Hagi a fost eliminat! Gestul făcut pe stadion de Clement 6 Ianis Hagi, avertizat de antrenorul lui Rangers, după ce a fost eliminat la revenire: „E unul dintre principiile mele”
Citește și