Închide meniul
EXCLUSIV

Nicolae Stanciu va fi convocat de Edi Iordănescu pentru meciurile cu Finlanda și Bosnia! Florin Niță, marele absent de la națională

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 13 septembrie 2022, 20:03

Nicolae Stanciu va fi convocat de Edi Iordănescu pentru meciurile cu Finlanda și Bosnia! Florin Niță, marele absent de la națională

Nicolae Stanciu va fi convocat, în timp ce Florin Nița e marele absent de la națională

Nicolae Stanciu, într-un meci pentru România / Profimedia

Nicolae Stanciu va fi convocat de Edi Iordănescu pentru meciurile cu Finlanda și Bosnia, în timp ce Florin Niță e marele absent de la națională, în meciurile din această lună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stanciu, care a absentat de la precedentele două acțiuni ale echipei naționale, va reveni sub tricolor pentru ultimele două dueluri din Liga Națiunilor, susțin informațiile Antena Sport. Va fi prima sa convocare de când Edi Iordănescu este selecționer.

Nicolae Stanciu va fi convocat la națională, Florin Niță e marele absent

Stanciu face furori în tricoul lui Wuhan. Nou-promovata se află pe primul loc în China, fără înfrângere în campionat. Românul a marcat șapte goluri în cele 14 apariții.

Stanciu este al 4-lea cel mai bun marcator din campionatul Chinei. Fotbalistul de 29 de ani se descurcă de minune și la capitolul assist-urilor. Fostul jucător de la FCSB a oferit 7 pase decisive în stagiunea curentă.

Nicolae Stanciu va juca trei ani la Wuhan, perioadă în care se va îmbogăți. Internaționalul român va încasa un salariu anual de 2.5 milioane de euro, sumă la care se adaugă și bonusuri de performanță. De asemena, Stanciu va încasa o primă de 500.000 de euro dacă Wuhan va deveni campioană.

Reclamă

Florin Niță ratează echipa națională

Pe de altă parte, România va fi fără Florin Niță la partidele cu Finlanda și Bosnia. Sursele Antena Sport susțin că portarul de 35 de ani nu se află în planurile lui Edi Iordănescu. Acesta nu va prinde lista jucătorilor convocați.

Niță a pierdut echipa la Slavia Praga la sfârșitul lunii noiembrie 2021 și de atunci nu și-a mai făcut loc în primul „11. În actuala stagiune, nu a disputat niciun meci.

Fostul goalkeeper de la FCSB a fost aproape de o revenire în Liga 1 în această vară. A negociat cu CFR Cluj, unde ar fi fost titular, însă mutarea la campioana României a picat.

Reclamă 4 / 0/3

România, pe ultimul loc în grupa de Nations League

România, cu Edi Iordănescu pe bancă, riscă să retrogradeze în Liga C din Nations League. Tricolorii sunt într-un moment teribil după ce au suferit o umilință incredibilă în Giulești. România – Muntenegru a fost 0-3, Stefan Mugosa fiind autorul unui hat-trick (42, 56, 63).

Naționala României este pe ultimul loc în grupă, cu 3 puncte. În această campanie, trupa lui Edi Iordănescu a pierdut ambele meciuri cu Muntenegru (0-2, 0-3) și a cedat în Bosnia (0-1). Singurul succes a fost înregistrat în Giulești, cu Finlanda, scor 1-0, în direct la Antena 1 și Antena Play.

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Duelul cu o miză uriaşă, Finlanda – România, care este programat pe 23 septembrie de la ora 21:45, va fi pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și