Închide meniul
VIDEO

Notele obținute de „tricolori”, după Kosovo – România 0-0! Cine a fost cel mai bun jucător

Viviana Moraru Publicat: 17 iunie 2023, 10:43

Reclamă
Notele obținute de tricolori”, după Kosovo – România 0-0! Cine a fost cel mai bun jucător

Notele obținute de „tricolori”, după Kosovo - România 0-0

Jucătorii echipei naționale, în timpul unui meci/ Profimedia

S-a aflat care sunt notele obținute de „tricolori”, după ce România a remizat în duelul din Kosovo, scor 0-0. Cel mai bine punctat român a fost Horațiu Moldovan, care a închis perfect poarta echipei naționale, în partida de la Priștina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre Kosovo și România a fost exclusiv pe Antena 1 și în AntenaPLAY, cât și în format live video, pe AS.ro.

Notele obținute de „tricolori”, după Kosovo – România 0-0

Horațiu Moldovan a avut o serie de parade de excepție între buturile porții României. Drept urmare, conform site-ului sofascore.ro, portarul a fost cel mai bun jucător al naționalei, în duelul de la Priștina, fiind notat cu 7,6.

La polul opus este George Pușcaș. Atacantul care a fost titular împotriva celor de la Kosovo nu s-a făcut remarcat pe teren prea mult, și ca urmare a primit cea mai mică notă dintre „tricolori”, anume 6,4.

După Moldovan, cei mai bine notați români au fost Cristi Manea, cu 7,2, respectiv Marius Marin, acesta primind nota de 7,1.

Reclamă

Căpitanul Nicolae Stanciu a primit nota de 6,6, acesta fiind înlocuit în minutul 86 cu Ianis Hagi. Fiul „Regelui” a primit punctajul de 6,6, după cele aproximativ 10 minute bifate în duelul de la Priștina.

Notele obținute de „tricolori”, după Kosovo – România 0-0

Vezi video mai jos cu rezumatul partidei dintre Kosovo și România

Reclamă 4 / 0/3

Jucătorii remarcați de Marius Șumudică, după Kosovo – România 0-0

S-a aflat care sunt jucătorii remarcați de Marius Șumudică, după ce România a remizat în deplasarea din Kosovo, scor 0-0, în preliminariile EURO 2024. Antrenorul a avut doar cuvinte de laudă la adresa fundașilor centrali, cât și la adresa lui Horațiu Moldovan.

„Un joc influențat de calitatea terenului, dar nu știu dacă ne-a dezavantajat. Am văzut o echipă care a construit mult mai bine decât noi. Și statisticile au dat verdictul, am fost dominați la mijlocul terenului, ei au fost mult peste Marin și Băluță.

Am pierdut mijlocul terenului, dar am câștigat doi fundași centrali, Burcă și Drăgușin. Plus Moldovan, care a fost omul meciului. Un portar senzațional! Am spus-o ieri că, dacă prinde o zi senzațională, închide poarta. A fost ziua lui. Cadoul lui Iordănescu este Moldovan, fiindcă a scos niște mingi grele. La golul care a fost anulat, n-a avut ce să facă.

Cred că Moldovan și-a câștigat postul de titular în echipa națională a României. În rest, se construiește o mentalitate, o dorință de a nu mai pierde, de a nu mai claca în momente dificile.

Mi-a plăcut Sorescu, a intrat bine, a împins jocul, a avut câteva acțiuni terminate cu șut la poartă. Din ce văd, Sorescu este o pierdere pentru FCSB. E un jucător polivalent, poate să joace și fundaș, și în bandă, foarte bine”, a declarat Marius Șumudică, pentru digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă Vezi toate știrile
Citește și