Închide meniul

”Nu are nicio noimă! Ce vrei?” Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță, luați la țintă de Mihai Stoica: ”Nu te interesează un profil de selecţioner, ci să ocupi postul!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 28 decembrie 2021, 23:00

”Nu are nicio noimă! Ce vrei?” Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță, luați la țintă de Mihai Stoica: ”Nu te interesează un profil de selecţioner, ci să ocupi postul!”

Mihai Stoica, despre Octavian Popescu și Ianis Stoica

Profimedia

Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță, luați la țintă de Mihai Stoica

Mihai Stoica a răbufnit după ultima vizită făcută de șefii FRF la Nisa. Chiar dacă Adrian Mutu era favorit să devină noul selecționer, Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță discută cu Ladislau Boloni și Adrian Ursea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„După unghi e cine a făcut fotografia de la Salonic. Eu mă gândeam când ai zis că merg la Nisa că discută cu Ursea pentru că Ursea a fost la Nisa antrenor. Ursea nu mai e la Nisa, Ursea e in Elveţia probabil. Ideea este în felul următor: Comisa Tehnică se reuneşte, se discuta, se face portret robot, ce vrem? 

Unul cu experienţă, unul cu carismă, care este mai emoţional, îi facem profilul. Dar dacă tu spui că pe lista îi ai pe Boloni şi Mutu şi pe Edi Iordănescu, nu are nicio noimă. Înseamnă că pur şi simplu mergem să vizităm.

Pai nu înţeleg ce vrei? Vrei cu Mutu un tip carismatic şi care a fost fotbalist foarte bun şi crezi că işi va da viaţa pentru a face rezultate sau mergi pe experienţa lui Boloni care are 68 de ani. Al cărui CV este indiscutabil, excelent pentru că omul a făcut performanţă in Belgia, in Portugalia şi cu naţionala făcea ceva nou.

Undeva este o fractură de logică, nu fisură, fractură! Înseamnă că nu te interesează un profil de selecţioner, te interesează să ocupi postul”, a declarat Mihai Stoica pentru telekomsport.ro.

Reclamă
Citește și:

Ladislau Boloni şi Adrian Ursea, variantele şoc pentru naţională

Adrian Mutu părea marele favorit pentru postul de selecţioner. Se pare, însă, că Ladislau Boloni ar fi prima variantă pentru postul de selecţioner. Conform playsport.ro, Mihai Stoichiţă şi Răzvan Burleanu au plecat în Franţa pentru a negocia cu Boloni preluarea naţionalei.

O altă variantă ar fi Adrian Ursea, cel care se află pe listă şi este unul dintre antrenorii care ar fi primit printre cele mai multe voturi.

„Domnii Burleanu și Stoichiță pot merge unde cred de cuviință. Mă puneți într-o situație dificilă dacă-mi cereți să intrăm în amănunte și nu-mi doresc acest lucru. La revedere!„, a spus fost reacţia lui Ladislau Boloni pentru sursa citată.

Reclamă 4 / 0/3

Gică Hagi, Răzvan Lucescu şi Dan Petrescu sunt numele uriaşe care au refuzat oferta şefilor din FRF de a deveni selecţioner.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și