Închide meniul

„Nu doar rezultatele contează!” FRF, avertisment pentru Daniel Pancu, după scandalul din meciul României U21

Alex Masgras Publicat: 18 octombrie 2024, 8:33

Reclamă
„Nu doar rezultatele contează! FRF, avertisment pentru Daniel Pancu, după scandalul din meciul României U21

FRF, avertisment pentru Daniel Pancu, după scandalul din meciul României U21

Daniel Pancu / Profimedia

FRF a transmis un avertisment pentru Daniel Pancu, după scandalul din meciul României U21. Selecţionerul naţionalei de tineret a fost eliminat în prima repriză a meciului cu Elveţia U21, câştigat de tricolori în cele din urmă cu 2-0, obţinând şi calificarea la EURO 2025.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urma unui fault grosolan asupra lui Louis Munteanu, Daniel Pancu şi-a ieşit din minţi şi a intrat pe teren, după ce a crezut că arbitrul va da doar galben. Imediat, Pancu a fost eliminat, iar selecţionerul naţionalei de tineret riscă o suspendare drastică, după scenele incredibile care au avut loc în Giuleşti.

„Nu doar rezultatele contează!” FRF, avertisment pentru Daniel Pancu, după scandalul din meciul României U21

În cazul lui Daniel Pancu va conta enorm ce a scris arbitrul partidei în raportul de la finalul meciului. Acest raport este aşteptat cu mare interes şi de FRF, care a subliniat că, în ciuda rezultatului foarte bun obţinut de selecţionerul U21, care a calificat echipa la EURO 2025, conduita rămâne extrem de importantă:

„Federația Română de Fotbal își exprimă preocuparea în legătură cu incidentul în care a fost implicat Daniel Pancu în cadrul meciului România U21 – Elveția U21 și așteaptă cu maxim interes raportul observatorului de joc și al arbitrului. Aceste documente vor clarifica circumstanțele exacte ale evenimentului.

Performanța sportivă remarcabilă a echipei noastre Under 21 reprezintă un motiv de mândrie pentru întreaga comunitate fotbalistică din România. Totuși, pentru Federația Română de Fotbal, nu doar rezultatele de pe teren contează, ci și conduita celor implicați în fotbal, fie că vorbim despre jucători, antrenori sau oficiali.

Reclamă
Reclamă

În continuare, este important să vedem ce abateri a comis Daniel Pancu, conform documentelor oficiale care vor fi puse la dispoziție de UEFA”, a fost anunţul FRF, potrivit fanatik.ro.

Daniel Pancu, mesaj direct pentru Răzvan Burleanu

La două zile după calificarea României U21 la EURO 2025, Daniel Pancu a încercat să-l „îndulcească” pe Răzvan Burleanu. Selecţionerul naţionalei de tineret a postat o fotografie alături de preşedintele FRF, pe conturile sale de socializare.

Pancu a dezvăluit ce mesaj i-a transmis Burleanu atunci când l-a numit selecţioner al României U21. Fostul internaţional s-a declarat încrezător că nu l-a dezamăgit pe preşedintele FRF, în ciuda eliminării din ultimul meci.

Reclamă

„«Daniel, am identificat în tine un antrenor cu mentalitate occidentală, nu de Arabia…» Astea au fost cuvintele președintelui Răzvan Burleanu când m-au numit selecționerul U21! Sper ca nu te-am dezamăgit, Prezi!„, se arată în mesajul postat de Daniel Pancu, pe Instagram.

Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:02

VIDEOArtemi Panarin, show total în Detroit Red Wings – New York Rangers 2-5! Rusul a marcat al 8-lea hat-trick al carierei

14:34

Costel Gâlcă, anunţ de ultim moment despre Alexandru Cicâldău! Când va reveni pe teren la Universitatea Craiova

14:19

Carlos Sainz a aplaudat decizia FIA şi vine cu o idee nouă: „I-aş da cuiva care îşi asumă acest risc”

14:10

Veste uriaşă pentru Răzvan Lucescu, înaintea derby-ului AEK – PAOK! Ce se întâmplă cu vedeta campioanei Greciei

14:00

Programul complet al Marelui Premiu al Statelor Unite! Sesiunea de antrenamente, azi, de la 20:30, în AntenaPLAY

13:27

VIDEOBernadette Szocs, victorie la dublu, la Campionatul European Individual, LIVE în AntenaPLAY! Programul complet al românilor

1 EXCLUSIVPrimele tensiuni din vestiarul României după deciziile luate de Mircea Lucescu 2 Max Verstappen riscă să primească o nouă penalizare pe grilă. Unde va lua Red Bull decizia 3 FotoDin ce face bani Ioana Ţiriac, fiica miliardarului român! Anunțul făcut chiar de mama ei 4 Ce s-a ales, de fapt, de Sergiu „călăreţul”, bărbatul care a fost ajutat cu o casă de Cătălin Moroşanu 5 Simona Halep este a cincea favorită a specialiştilor la câştigarea Roland Garros 2025, chiar dacă e pe locul 876 WTA. Ce cotă are 6 VIDEOBernadette Szocs s-a calificat în turul 2 la Campionatul European Individual, live în AntenaPLAY. Programul zilei
Citește și