Închide meniul

„Nu mă simt vizat!” Victor Becali, mesaj direct după acuzele lui Mircea Lucescu. Ce a spus despre Răzvan Lucescu

Alex Ioniță Publicat: 14 octombrie 2024, 20:53

Reclamă
„Nu mă simt vizat! Victor Becali, mesaj direct după acuzele lui Mircea Lucescu. Ce a spus despre Răzvan Lucescu

Victor Becali, mesaj direct după acuzele lui Mircea Lucescu

Victor Becali, într-un interviu / As.ro

Victor Becali a venit cu un mesaj direct după acuzele lui Mircea Lucescu. Răspunsul agentului vine în contextul în care selecționerul echipei naționale a transmis că au existat presiuni la echipa națională, în mandatul lui Răzvan Lucescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Concret, Mircea Lucescu a susținut că în perioada aprilie 2009 – iunie 2011 (în mandatul lui Răzvan), la echipa națională au fost făcute convocări pentru a promova anumiți jucători.

Victor Becali, mesaj direct după acuzele lui Mircea Lucescu

Selecționerul s-ar fi referit, fără să îi numească, la Giovanni și Victor Becali și la presiunile pe care acești impresari le-ar fi pus pe umerii fiului său, Răzvan.

Victor Becali a transmis însă faptul că nu s-a simțit vizat de atacul lui Mircea Lucescu, pentru că nu ar fi avut nicio problemă cu Răzvan. În realitate însă, între frații Becali și actualul antrenor de la PAOK a existat un scandal în toată regula. De menționat este însă că Giovanni Becali a fost mai „acid” în declarații.

„Nu mă simt vizat de afirmațiile lui Mircea Lucescu. A spus de președinți de cluburi, de cine are interese. Cine se simte vizat să răspundă.

Reclamă
Reclamă

Repet, eu nu mă simt vizat. Eu cu Răzvan n-am avut niciun diferend că a luat sau că nu a luat vreun jucător. N-am făcut niciodată presiune asupra lui Răzvan Lucescu. A fost cu totul altceva. N-am nicio problemă cu Răzvan Lucescu”, a spus Victor Becali, la fanatik.ro.

Mircea Lucescu, mesaj ferm în privinţa convocărilor: „Nu se mai face greşeala asta! Răzvan era pus sub presiune”

Mircea Lucescu a spus, vehement, că doar el se ocupă de convocările la echipa naţională.

„(n.r. Mulți oameni nu sunt mulțumiți de lotul convocat) E strict problema lor! Eu sunt aici și am demonstrat că pot să ajut la nivel internațional echipa națională. Eu nu sunt aici să fac experimente, eu sunt aici ca să câștig, sunt aici ca să facem rezultate! După ce vom face rezultatele, ne vom gândi și la experimente și la promovări de jucători.

Reclamă

Ce să comenteze? Trebuie să comenteze ceva. Nu se pot lua de jucătorii echipei naționale care au demonstrat până în acest moment că prezența lor în teren a adus fotbalul românesc performanță.

E ușor de spus că îi înlocuiești pe aceștia și trebuie să vină alții. Pentru ce motiv? Doar pentru ca sunt suporteri care se gândesc la unul sau altul? Sau președinți care se gândesc la cum să dea o imagine jucătorului pentru a ajunge să fie vândut.

Nu se mai face greșeala aceasta, asta a fost în perioada lui Răzvan, când era pus sub presiune pentru a folosi niște jucători de-ai lor. Nu îi mai amintesc pe cei care au făcut lucrul acesta, pentru că toată lumea îi stie foarte bine”, a declarat Mircea Lucescu, în conferinţa de presă organizată înaintea meciului Lituania – România, care va fi în direct marţi, de la ora 21:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Reclamă

Ce rezultat va obţine România în Lituania? (marţi, 21:45, Antena 1 şi AntenaPLAY)

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:10

LIVE SCOREBelgia – Franța și Germania – Olanda se joacă ACUM. Continuă spectacolul din Nations League! Meciurile serii

23:00

Neymar și-a numit favoritul din cursa pentru Balonul de Aur: „Nimeni nu merită mai mult decât el!”

22:59

Manchester City, dată în judecată de Benjamin Mendy! Suma uriaşă cerută de francez după scandalul uriaş în care a fost implicat

22:16

Marius Marin, fotografie de colecţie cu Mircea Lucescu! Cum arăta tricolorul acum 15 ani

22:14

„De mare perspectivă!” Mircea Lucescu a remarcat un adversar, înainte de Lituania – România (marți, 21:45, Antena 1 – AntenaPLAY)

22:10

Lituania – România LIVE VIDEO | „Tricolorii” caută a patra victorie în grupă marţi, de la ora 21:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

1 FotoPactul făcut de Ciprian Tătăruşanu cu soţia lui, după ce a trăit cea mai mare trădare: „La început nu m-a crezut!” 2 Erling Haaland a decis să plece de la Manchester City! Spaniolii anunţă „bomba” verii 2025 3 FotoDănuţ Lupu a răbufnit după ce Ianis Hagi le-a luat faţa lui Mitriţă şi Bîrligea: „Pentru că-l cheamă Hagi trebuie să și joace?” 4 Program calificări și calendar complet Formula 1 în luna octombrie 2024 5 Cornel Dinu l-a făcut praf pe un jucător al naţionalei după Cipru – România 0-3: „Un dezastru viu, o glumă” 6 Reacția englezilor după ce Radu Drăgușin a marcat în Cipru – România 0-3: „Exact de ce avea nevoie”
Citește și