Închide meniul

„Nu mi-a plăcut nimic!” Concluzia trasă de Victor Piţurcă după umilinţa României cu Georgia. Critici pentru Florin Tănase: „Este de condamnat!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 iunie 2021, 20:57 / Actualizat: 4 iunie 2021, 1:07

„Nu mi-a plăcut nimic! Concluzia trasă de Victor Piţurcă după umilinţa României cu Georgia. Critici pentru Florin Tănase: „Este de condamnat!

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Victor Pițurcă este fostul selecționer al României

Victor Piţurcă a avut o primă reacţie după România – Georgia 1-2. Fostul selecţioner s-a arătat dezamăgit de jocul prestat de naţionala României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Trebuie să întrebaţi selecţionerul (n.r. – în ce direcţie merge echipa naţională), el ştie cel mai bine. Aici e vorba de fotbal, la echipa naţională trebuie să intri pe teren şi să câştigi. Suporterii români vor ca echipa naţională care îi reprezintă să câştige. (n.r. – dacă a văzut vreun progres la echipa naţională) Pe mine nu mă interesează progresul, nu mă interesează cum a jucat, nu mă interesează nimic, mă interesează doar rezultatul. În acest moment, pe planeta asta, depinzi de rezultat. Nu vreau să intru în discuţii tehnico-tactice, pentru că nu vreau să deranjez selecţionerul. Comentarii în acest sens nu vreau să fac prea multe, pentru că nu mi se pare normal, eu, fost selecţioner atâţia ani.

Nu mi-a plăcut nimic. Ce să-mi placă? Au fost momente când ne-am creat câteva ocazii. Acea eliminare gratuită şi-a pus amprenta asupra rezultatului. Dar nu contează aceste lucruri, contează finalul, indiferent ce se întâmplă, pe teren contează finalul. Eu nu-l condamn pe Răzvan Marin de ratarea unui penalty, i se poate întâmpla oricui. Mai de condamnat este cartonaşul roşu pe care l-a primit Tănase„, a spus Victor Piţurcă după România – Georgia 1-2.

Victor Piţurcă a avut o primă reacţie după România – Georgia 1-2: „Sub 10 la sută şanse să ne calificăm”

Victor Piţurcă mai spune că România are şanse infime de a ajunge la Campionatul Mondial din Qatar.

Sub zece la sută mai sunt şase să ne calificăm la turneul final. Când pierzi cu Armenia, o echipă foarte slab cotată în grupă, e foarte greu să mai ai şanse să te califici. Am obţinut o victorie importantă cu Macedonia de Nord, care este în momentul acesta poate chiar mai valoroasă decât echipa României. Dacă am fi câştigat în Armenia, aveam şanse la locul 2. Am mai avea o şansă dacă vom câştiga şi în Germania şi în Macedonia, cu şase puncte reintrăm în lupta pentru calificare. Meciul cu Islanda devine o finală pentru noi, cu o victorie mai putem spera„, a mai spus Piţurcă la Digisport.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și