Închide meniul

„Nu ne-a făcut nimeni cadou calificarea!” Nicușor Bancu nu se teme înainte de debutul la EURO 2024: „Putem învinge pe oricine!”

Alex Ioniță Publicat: 16 iunie 2024, 16:35

Reclamă
„Nu ne-a făcut nimeni cadou calificarea! Nicușor Bancu nu se teme înainte de debutul la EURO 2024: „Putem învinge pe oricine!

Nicușor Bancu nu se teme înainte de debutul la EURO 2024

Nicușor Bancu / Captură FRF.TV

Nicușor Bancu a dezvăluit că nu se teme de niciun adversar înainte de debutul la EURO 2024. Fundașul echipei naționale a vorbit despre selecționatele cu care România se va duela în faza grupelor a turneului final din Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România va debuta la EURO 2024 pe data de 17 iunie, împotriva Ucrainei. Partida se va juca la Munchen și va începe de la ora 16:00. Duelul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Nicușor Bancu nu se teme înainte de debutul la EURO 2024

Jucătorul lui Edi Iordănescu este de părere că toate meciurile de la turneul final vor fi dificile. Totuși, Bancu a ținut să menționeze că România poate învinge orice adversar, dacă va arăta ca „o familie”, pe teren.

„Va fi un meci foarte greu, aici vor fi meciuri grele. Întâlnim niște jucători foarte buni, dar dacă vom fi o echipă compactă, o familie, cu siguranță că nu le va fi ușor adversarilor.

Nu mă gândesc la cei cu care voi juca, fiecare echipă în parte are jucători foarte buni. Și noi suntem buni totuși, nu ne-a făcut nimeni cadou această calificare, suntem încrezători că putem învinge pe oricine.

Reclamă
Reclamă 4

Domnul Iordănescu este un antrenor complet din toate punctele de vedere, ne presează, să fim concentrați la antrenamente, la sală, pentru a fi concentrați în meci 100%”, a spus Nicușor Bancu, potrivit frf.tv.

De asemenea, întrebat dacă jucătorii sunt entuziasmați înainte de meciul cu Ucraina, Nicușor Bancu a spus că tricolorii sunt concentrați, în momentul de față, pe obiectiv.

„Nu este entuziasm foarte mare, ținând cont de turneul la care suntem. Vrem să fim foarte entuziasmați după ieșirea din grupe, acesta este obiectivul. Eu îmi doresc foarte mult asta, să dau randament la acest turneu și să îmi ajut echipa”, a mai spus Bancu.

Reclamă

Denis Drăguş şi George Puşcaş, analizaţi de englezi la EURO 2024! Verdictul dat în atac înainte de România – Ucraina

Denis Drăguş şi George Puşcaş au fost analizaţi de presa din Anglia, iar cei de la onefootball.com au ajuns la concluzia că Denis Drăguş este jucătorul într-o formă mai bună:

„Pușcaș a petrecut ultimele luni ale sezonului sub formă de împrumut la Bari în Serie B, unde a marcat patru goluri în 15 meciuri. Are o statistică decentă pentru echipa națională, marcând 11 goluri în 42 de meciuri. Acesta va fi primul său turneu major pentru echipă.

Drăguș, pe de altă parte, a fost într-o formă mult mai bună. Jucătorul de 24 de ani a marcat de 15 ori în Turcia în 35 de meciuri în toate competițiile. Ultimul său gol la națională a venit în cadrul unui meci amical cu Moldova, în noiembrie 2022.

A marcat doar de două ori pentru țara sa în 11 meciuri, dar forma sa din acest sezon demonstrează că abilitatea sa de a găsi poarta adversă s-a îmbunătățit cu siguranță”, au scris englezii de la onefootball.com.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
11:23

„Domnul Becali să negocieze!” Tatăl lui Valentin Mihăilă, anunţul momentului despre viitorul fiului său după EURO 2024

10:46

„Ar fi o greşeală dacă am face asta!” Un titular din naţionala Slovaciei, mesaj vehement înaintea meciului cu România

10:04

Marius Ştefănescu a răspuns acuzaţiilor făcute de Dan Şucu. I-a dat replica după transferul la FCSB: „Răutăţi! E urât!”

9:33

Brazilia – Costa Rica 0-0. Debut ratat de Selecao la Copa America

9:27

Luciano Spalletti, după ce Italia a egalat Croaţia în al optulea minut al prelungirilor: „Am meritat calificarea”

8:51

Gigi Becali i-a dat de gol pe şefii FRF! Ce primă au primit tricolorii la EURO 2024: „Atât a luat fiecare jucător!”

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și