Închide meniul

„Nu poți să pleci ca de la stână!” Adrian Porumboiu dă de pământ cu Mirel Rădoi, după ce și-a anunțat plecarea de la națională: „Credeți că va plânge cineva după el?”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 octombrie 2021, 13:33

„Nu poți să pleci ca de la stână! Adrian Porumboiu dă de pământ cu Mirel Rădoi, după ce și-a anunțat plecarea de la națională: „Credeți că va plânge cineva după el?

Mirel Rădoi, în timpul unei conferinţe de presă

Hepta

Mirel Rădoi și-a anunțat plecarea de la echipa națională, după victoria României cu Armenia, scor 1-0. Selecționerul a anunțat că va mai sta pe banca României doar la meciurilor cu Islanda și Liechtenstein, chiar dacă tricolorii vor ajunge la barajul pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Porumboiu dă de pământ cu Mirel Rădoi

Am rămas surprins neplăcut de atitudinea lui atât de clara si de vehementa de a părăsi postul de selecționer in mijlocul campaniei. Eu prima dată am crezut că e o gluma. Că se alintă un pic după trei rezultate pozitive si un joc excelent. Dar, după ce am văzut ca spune clar că nu se întoarce…Nu înțeleg de ce să pleci de la o echipă mare ca România…Cred că i se va înfunda la o echipă de club ca în cazul lui Cosmin Contra.

Se alinta precum politicienii. E vorba de Romania, e vorba de țara ta. Nu suntem toți sa stăm cu capul plecat. Dacă ai un pic de conștiință, stai și îți valorifici șansele.

El nu trebuie sa mai stea acum sa își roada unghiile la televizor, va sta sa și le roadă fără să îl vadă nimeni.

Nu poți să pleci ca de la stână, e totuși naționala României. Înseamnă ca ai ajuns întâmplător sau nu trebuia sa ajungi niciodată daca faci mofturi din astea. Credeți că va plânge cineva după el? Nu intram in doliu ca pleacă acum Rădoi de la FRF. In niciun fel de funcție in lumea asta nimeni nu e de neînlocuit” a spus Adrian Porumboiu la sport.ro.

Reclamă

Mirel Rădoi şi-a anunţat plecarea de la naționala României

Mirel Rădoi şi-a anunţat plecarea după meciul România – Armenia, scor 1-0, în care tricolorii au urcat pe locul 2 în grupa J a preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2022.

„Cred că v-am spus că nu voi mai continua. Dar cred că în momentul de faţă ar trebui să vorbim despre partidele rămase, nu despre situaţia mea. Nu mă poate întoarce nimic din drum, nici măcar soţia. (Federaţia v-a făcut vreo ofertă?) Nu… şi nici dacă ar face-o nu aş accepta. E un ciclu care s-a terminat, din punctul meu de vedere.

E un ciclu care se termină şi altcineva va trebui să o facă. Din luna noiembrie încolo, oricine poate să fie în faţa voastră. Îmi vine greu să cred că, după partida cu Islanda, când voiaţi să plec, acum vă doriţi să mai fiu pe aici.

Reclamă 4 / 0/3

Din luna noiembrie, echipa naţională trebuie să îşi găsească antrenor. Eu nu voi mai fi, contractul meu se termină, eu îmi văd de treaba mea. Să aduceţi pe cine vreţi dumneavoastră!”, a spus Mirel Rădoi la conferința de presă.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
Vezi toate știrile
Citește și