Închide meniul

„Nu poţi să semnezi de dragul de a semna!” Ilie Dumitrescu ştie de ce Edi Iordănescu nu a semnat prelungirea contractului cu FRF

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 iunie 2024, 11:56

Reclamă
„Nu poţi să semnezi de dragul de a semna! Ilie Dumitrescu ştie de ce Edi Iordănescu nu a semnat prelungirea contractului cu FRF

Ilie Dumitrescu, uluit de victoria României cu Ucraina

Ilie Dumitrescu, în timpul unui eveniment - Hepta

Ilie Dumitrescu ştie de ce Edi Iordănescu nu a semnat prelungirea contractului cu FRF. Fostul mare internaţional român a spus că, cel mai probabil, Edi Iordănescu va semna un nou contract cu FRF după Campionatul European din Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Dumitrescu e de părere că Edi Iordănescu vrea ca să aibă o echipă competitivă pentru următorii 4 ani, atât ca staff cât şi ca lot. România va debuta la EURO 2024 cu Ucraina, luni, de la ora 16:00.

Ilie Dumitrescu ştie de ce Edi Iordănescu nu a semnat prelungirea contractului cu FRF

”Nu ne arată o problemă, dar e un subiect delicat. Vorbim de un contract pe patru ani. Selecționerul își apără colaboratorii, pentru că pe zona lui e foarte clar, din ce am înțeles. Vrea să-și creeze o echipă competitivă pentru acești patru ani. E de înțeles. Plus că nu poți să semnezi de dragul de a semna.

Cred că va fi mai simplu se semnat după turneul final”, a spus Ilie Dumitrescu la digisport.ro.

Mihai Stoichiță, ultimele detalii despre viitorul lui Edi Iordănescu

Mihai Stoichiță a venit cu ultimele detalii despre viitorul lui Edi Iordănescu. Directorul tehnic al Federației Române de Fotbal a vorbit despre selecționerul echipei naționale.

Reclamă
Reclamă 4

În momentul de față, Iordănescu Jr. îi pregătește pe tricolori pentru debutul la EURO. Primul meci al României se va juca la Munchen, pe 17 iunie, de la ora 16:00. Atunci, naționala noastră se va duela cu Ucraina, iar partida va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Oficialul Federației Române de Fotbal a transmis că încă se poartă negocieri între selecționer și oamenii de la conducerea fotbaului românesc.

Totuși, Mihai Stoichiță a ținut să menționeze faptul că negocierile dintre cele două părți nu sunt „dure”.

Reclamă

Nu este o chestiune primordială. El e legat afectiv de jucători. Se completează foarte bine și cu staff-ul. Nu sunt negocieri dure. Sunt anumite puncte care se pot pune la punct. Când vii și propui un contract pe patru ani de zile, nu pot fi multe lucruri. După Liga Națiunilor a fost susținut de FRF.

Ni s-a părut că poate fi o soluție foarte bună pentru viitor. Edi a crescut cu grupul și e la un nivel superior. Își permită să ne țină pe jar. Orice s-ar întâmpla, nu a fost o relație tensionată între selecționer și FRF. Nu am la momentul actual nicio variantă. Dacă Edi va refuza, trebuie să ne ocupăm și de partea asta.”, a declarat Mihai Stoichiță, potrivit digisport.ro.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
19:21

Dinamo și-a stabilit programul pentru cantonamentul din Slovenia! Câte amicale vor disputa „câinii” lui Zeljko Kopic

18:59

„Ianis Hagi, la Fenerbahce?” Giovanni Becali a dat imediat răspunsul, chiar înaintea meciului decisiv al României de la EURO

18:57

LIVE TEXTFranţa – Polonia şi Olanda – Austria se joacă ACUM. Austriecii au dat lovitura, printr-un autogol

18:43

Prima imagine cu Barnabas Varga, după accidentarea „horror” din Scoția – Ungaria 0-1! Cum arată maghiarul, după operație

18:35

„Pregătiţi-vă, drumul continuă!” Edi Iordănescu, mesaj de luptă înainte de Slovacia – România: „Moment istoric pentru naţională!”

18:22

Andrei Burcă, promisiune uriașă pentru fani înainte de Slovacia – România! A venit și cu un răspuns direct pentru contestatari

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și