Închide meniul

„Nu cred că ne putem califica!” Mircea Sandu nu dă nicio şansă naţionalei României să ajungă la Campionatul Mondial: „Am căzut mult! Suntem la nivel cu Armenia, Albania!” Ce a spus de Rădoi

Antena Sport Publicat: 6 septembrie 2021, 23:34

Reclamă
„Nu cred că ne putem califica! Mircea Sandu nu dă nicio şansă naţionalei României să ajungă la Campionatul Mondial: „Am căzut mult! Suntem la nivel cu Armenia, Albania! Ce a spus de Rădoi

Mircea Sandu, ironie după calificarea României la EURO 2024

Mircea Sandu este fostul preşedinte FRF / SportPictures / Sabin Malisevschi/SPORT PICTURES

România speră din nou la calificarea la Mondialul din Qatar după ce a învins Islanda şi Liechtenstein cu acelaşi scor: 2-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Sandu nu a fost impresionat de prestaţia din cele două partide şi nu dă nicio şansă naţionalei antrenate de Mirel Rădoi să obţină o calificare miraculoasă la Campionatul Mondial. România nu a mai fost de 23 de ani la un turneu final de Campionat Mondial. În 1998, Mircea Sandu era preşedintele Federaţiei, iar pe teren erau Hagi, Popescu sau Adrian Ilie.

Mircea Sandu nu dă nicio şansă naţionalei României să ajungă la Campionatul Mondial

Nu cred că ne putem califica. Să nu uităm că la meciul cu Islanda, chiar dacă ne-am luat puțin avânt, trebuie să analizăm ca oameni de fotbal. Trebuie să îi încurajăm pe jucători, dar să nu uităm că Islanda a ratat câteva ocazii imense. A apărat Niță de vreo trei ori formidabil. Apoi, meciul cu Liechtenstein e doar să îl bifezi și cred că a făcut bine Rădoi că a folosit niște jucători noi pentru a-i odihni pe cei cu care va începe meciul cu Macedonia de Nord.

Cu Liechtenstein,cu San Marino, cu Andorra sunt meciuri de antrenament, să mai vezi un jucător, doi. Noi suntem acum din păcate la nivelul Macedoniei, Armeniei, Albaniei, puţin sub Ungaria. Nu mai vorbesc de Croația, Serbia, Polonia, chiar și Slovenia, Slovacia și Cehia sunt un pic deasupra noastră. Am căzut destul de mult și va trebui să avem puțină răbdare ca antrenorii care sunt la echipele naționale să poată produce ceva cu acești tineri„, a spus Mircea Sandu la digisport.ro.

Mircea Sandu, despre viitorul lui Rădoi: „Dacă rezultatele nu îl recomandă, o să vină altcineva”

Mircea Sandu e de părere că dacă nu vor apărea rezultatele, Mirel Rădoi va pleca.

Reclamă

Se termină contractul, dacă nu vrea să continue, dacă performanțele nu îl recomandă, o să vină altcineva. Niciodată nu o să rămână echipa națională fără antrenor„, a mai spus Mircea Sandu.

Mirel Rădoi se gândeşte la calificare doar dacă România bate Macedonia de Nord

Mirel Rădoi a anunţat după victoria cu Liechtenstein că se gândeşte la calificare doar dacă elevii săi vor lua toate cele 3 puncte şi cu Macedonia de Nord. România a câştigat

„Am câștigat nu doar 6 puncte în aceste două meciuri, sunt, metaforic, un total de 10 puncte. Celelalte două partide s-au terminat la egalitate. Dacă vom câștiga și în Macedonia de Nord, începem deja să stabilim lucrurile pentru locul 2”, a anunţat Mirel Rădoi, după ce România a învins Liechtenstein.

Reclamă 4 / 0/3

Ce meciuri mai are România de jucat

8 septembrie 2021

  • Macedonia de Nord – România, de la ora 21:45

8 octombrie 2021

  • Germania – România, de la ora 21:45

11 octombrie 2021

  • România – Armenia, de la ora 21:45

11 noiembrie 2021

  • România – Islanda, de la ora 21:45

14 noiembrie 2021

  • Liechtenstein – România, de la ora 19:00

Clasamentul grupei:

Reclamă
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB 12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” Vezi toate știrile
Citește și