Închide meniul

„Nu ştiu dacă îşi permite cineva să nu îl convoace!” Anamaria Prodan spune că Nicolae Stanciu nu trebuie să lipsească de la naţionala României: „Campionatul în China este puternic”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 februarie 2022, 17:19

„Nu ştiu dacă îşi permite cineva să nu îl convoace! Anamaria Prodan spune că Nicolae Stanciu nu trebuie să lipsească de la naţionala României: „Campionatul în China este puternic

Nicolae Stanciu, aşteptat la naţionala României de Mihai Stoichiţă

Nicolae Stanciu, în timpul unui meci pentru echipa naţională / Profimedia

Anamaria Prodan e convinsă că Edi Iordănescu nu îşi va permite luxul să nu îl convoace pe Nicolae Stanciu, după transferul acestuia în China. Stanciu a semnat pe trei ani cu Wuhan, perioadă în care se va îmbogăți. Internaționalul român va încasa un salariu anual de 2.5 milioane de euro, sumă la care se adaugă și bonusuri de performanță. 500.000 de euro va primi dacă Wuhan câștigă titlul! Cehii care au renunțat la Stanciu primesc 4 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan e de părere că Nicolae Stanciu nu poate lipsi de la naţională

El va pleca în câteva zile în China. A fost foarte dificil, s-au făcut actele, e greu cu pandemia, e cumplit. Mai ales că a fost și Anul Nou chinezesc.

Nu știu dacă își va permite cineva să nu îl convoace din China, unde campionatul este atât de puternic. Mai sunt și jucători care sunt chemați din America, nu?„, a spus Anamaria Prodan la sport.ro.

Citește și:

Edi Iordănescu a lămurit situația lui Nicolae Stanciu

Edi Iordănescu a dezvăluit în ce mod se va folosi de Stanciu și a dezvăluit că l-a sunat imediat ce a aflat de plecarea acestuia în China.

Nicușor nu iese din circuit, dar nu e ușor să vii. Diferență mare de fus orar. E greu. Vom apela la un anumit sistem de roatație. Poate să vină, să nu îl folosim în primul joc și să îl folosim în jocul doi, jocul, patru. Jocul trei, jocul patru. E nevoie de timp de reacomodare”, susține Edi Iordănescu, într-un interviu acordat AntenaSport.

Reclamă

Iordănescu susține că l-a sunat pe Stanciu, imediat după ce acesta a semnat în China. Se întâmpla chiar în ziua în care el a fost numit selecționer.

A semnat chiar în prima mea zi ca selecționer. L-am sunat și i-am zis: Ce faci? Eu am semnat, iar tu fugi de mine? Am lucrat cu el la Vaslui. A fost o ofertă foarte bună pentru club, dar și pentru el„, a mai spus Edi Iordănescu pentru AntenaSport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! Vezi toate știrile
Citește și