Închide meniul

Nicolae Stanciu a dezvăluit de ce a ales să se transfere în China: „Este o nouă provocare pentru mine!” Mesaj pentru Anamaria Prodan

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 februarie 2022, 17:20

Nicolae Stanciu a dezvăluit de ce a ales să se transfere în China: „Este o nouă provocare pentru mine! Mesaj pentru Anamaria Prodan

Nicuşor Stanciu s-a transferat în China, la Wuhan

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Nicolae Stanciu a dezvăluit că transferul la Wuhan este un pas în faţă în cariera sa. Internaţional român a explicat şi ce a stat la baza deciziei sale de a pleca în China.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este o nouă provocare în viața mea. Am așteptat un transfer, pentru că am muncit enorm în acești ani. Consider că fotbalul trebuie tratat cu mare respect și seriozitate ca să poți să faci performanță!

Asta am făcut eu și voi face toată viața”, a spus Nicolae Stanciu pentru digisport.ro.

Nicolae Stanciu a avut un mesaj emoţionant şi pentru Anamaria Prodan.

Am avut alături aproape toată cariera un manager pe care îl respect și căruia îi multumesc: Anamaria Prodan! Am construit enorm împreună! Le mulțumesc asociaților care au făcut parte din acest transfer. Și, în China, voi munci enorm ca numele meu și al țării mele să fie acolo sus. unde merităm!”, a mai spus Stanciu.

Reclamă

Nicolae Stanciu, prezentat oficial la Wuhan

Nicolae Stanciu a fost prezentat la Wuhan. Internaționalul român le-a vorbit fanilor în chineză.  Nicolae Stanciu a fost autorul celui mai surprinzător transfer al iernii. Mijlocașul de 28 de ani a plecat de la Slavia Praga și a semnat cu chinezii de la Wuhan. Va juca trei ani la nou-promovată, perioadă în care se va îmbogăți.

”Sunt Nicolae Stanciu și sunt fericit să semnez cu Wuhan. Sper să facem multe lucruri minunate și să îi face pe fani fericiți”, le-a transmis Stanciu fanilor, după ce i-a salutat în chineză.

Stanciu va juca trei ani la nou-promovată, perioadă în care se va îmbogăți. Internaționalul român va încasa un salariu anual de 2.5 milioane de euro, sumă la care se adaugă și bonusuri de performanță. 500.000 de euro va primi dacă Wuhan câștigă titlul! Cehii care au renunțat la Stanciu primesc 4 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano Vezi toate știrile
Citește și