Închide meniul

„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 aprilie 2024, 23:45

Reclamă
„Nu vreau să creez tensiune! Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!

Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu

Colaj Hepta

Vlad Chiricheş a avut un mesaj ferm pentru Edi Iordănescu, după ce a spus că unul dintre obiectivele sale este să fie în lotul pentru EURO. Abia revenit după accidentare, Chiricheş a revenit asupra declaraţiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vlad Chiricheş a spus că regretă momentul în care a spus că vrea să fie în lotul României pentru EURO 2024. Chiricheş a mai spus că nu vrea să provoace tensiune la echipa naţională şi că doar evoluţiile sale până la finalul sezonului îl pot determina pe selecţionerul României să îl ia în lotul pentru Campionatul European.

Andrei Burcă şi Radu Drăguşin au fost fundaşii centrali pe care Edi Iordănescu în preliminariile pentru EURO. De asemenea, Adrian Rus, Ionuţ Nedelcearu sau Bogdan Racoviţan sunt soluţii pentru Edi Iordănescu. Vlad Chiricheş are 72 de selecţii la naţionala României, în ultimii 13 ani.

Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu

„În momentul ăsta, sincer am un regret că am vorbit despre asta, cred că m-am hazardat să arunc chestia asta în media, cu EURO, că vreau să merg la EURO. Nu vreau să produc tensiune asupra staffului, jucătorilor, care au dus greul campaniei.

Îmi doresc să duc o luptă cu mine să fiu mai bun şi sunt sigur că dacă mă ridic la un nivel bun sunt şanse să fiu acolo. Nu cred că e cineva care vede un jucător bun şi să nu-l cheme, dar nu vreau să vorbesc mai mult de atât. Vreau să mă antrenez bine, să joc foarte bine meciurile rămase pentru FCSB, să câştig campionatul şi văd după aia„, a spus Vlad Chiricheş pentru orangesport.ro.

Reclamă

Declaraţiile pe care le regretă Vlad Chiricheş

Vlad Chiricheş a spus, în urmă cu câteva săptămâni, că unul dintre obiectivele sale este să revină la echipa naţională a României. Acum, fundaşul celor de la FCSB şi-a nuanţat afirmaţiile.

Cumva după ce m-am operat, mi-am trasat două obiective mari. E important acum să revin, să joc şi sper la final să pot spune că le-am îndeplinit. (n.r. – te referi la naţională) Da, nu mă ascund că îmi doresc să joc la naţională, e important să revin acum şi să joc restul meciurilor, apoi vedem ce decizie se va lua.

Din câte îmi aduc aminte, în perioada 2016 nici eu nu jucam foarte mult la echipa de club, dar la turneul final m-am simţit ca şi cum aş fi jucat. Cred că ideea de prezenţă la un Campionat European îţi dă suflu, îţi dă împlinire şi te ajută să dai tot ce ai mai bun în momentul ăla.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt sigur că naţională m-a ajutat foarte mult în cariera mea, de la Piţurcă, care m-a chemat când eram la Pandurii, nimeni altcineva n-ar fi făcut-o. Şi continuitatea cu Iordănescu, Contra, Daum, Rădoi. Au fost oameni care au avut încredere în mine şi m-au ajutat foarte mult. Şi, normal ca şi statutul meu de la naţională m-a ajutat în multe momente să am oferte de la echipe importante, din Italia, Anglia, sunt sigur că m-a ajutat foarte mult naţionala„, a declarat Vlad Chiricheş la orangesport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” Vezi toate știrile
Citește și