Închide meniul

Vlad Chiricheş, convins că poate prinde lotul României la EURO 2024. Cum vrea să îl convingă pe Edi Iordănescu: „Nu mă ascund!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 martie 2024, 20:46

Vlad Chiricheş, convins că poate prinde lotul României la EURO 2024. Cum vrea să îl convingă pe Edi Iordănescu: „Nu mă ascund!

Vlad Chiricheş, convins că poate prinde lotul României la EURO 2024

Vlad Chiricheș. în timpul unui meci pentru echipa națională / Hepta

Vlad Chiricheş este convins că poate prinde lotul României la EURO 2024. Fundaşul central în vârstă de 34 de ani ani a anunţat care este planul prin care speră să îl convingă pe ultima sută de metri pe Edi Iordănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul căpitan al reprezentativei tricolore nu a mai jucat din luna august a anului trecut, dar a precizat că s-a recuperat după gravele probleme medicale cu care s-a confruntat. A fost rezervă neutilizată în ultimele meciuri ale FCSB-ului.

Vlad Chiricheş, convins că poate prinde lotul României la EURO 2024

Chiricheş trage tare pentru a-şi recâştiga locul în primul 11 la liderul Ligii 1. E sigur că, dacă va juca în meciurile rămase ale FCSB-ului, din play-off, ar putea fi convocat de Edi Iordănescu la turneul final.

Cumva după ce m-am operat, mi-am trasat două obiective mari. E important acum să revin, să joc şi sper la final să pot spune că le-am îndeplinit. (n.r. – te referi la naţională) Da, nu mă ascund că îmi doresc să joc la naţională, e important să revin acum şi să joc restul meciurilor, apoi vedem ce decizie se va lua.

Din câte îmi aduc aminte, în perioada 2016 nici eu nu jucam foarte mult la echipa de club, dar la turneul final m-am simţit ca şi cum aş fi jucat. Cred că ideea de prezenţă la un Campionat European îţi dă suflu, îţi dă împlinire şi te ajută să dai tot ce ai mai bun în momentul ăla.

Reclamă

Chiricheş: „Naţionala României m-a ajutat foarte mult în cariera mea”

Sunt sigur că naţională m-a ajutat foarte mult în cariera mea, de la Piţurcă, care m-a chemat când eram la Pandurii, nimeni altcineva n-ar fi făcut-o. Şi continuitatea cu Iordănescu, Contra, Daum, Rădoi. Au fost oameni care au avut încredere în mine şi m-au ajutat foarte mult. Şi, normal ca şi statutul meu de la naţională m-a ajutat în multe momente să am oferte de la echipe importante, din Italia, Anglia, sunt sigur că m-a ajutat foarte mult naţionala„, a declarat Vlad Chiricheş la orangesport.ro.

Vlad Chiricheş are 72 de selecţii la naţionala României, în ultimii 13 ani. Fundaşul central ratează cele două amicale de acum ale tricolorilor. România se va duela cu Irlanda de Nord, într-un meci amical, care se va disputa vineri, de la ora 21:15. Ulterior, marţi, „tricolorii” vor avea un meci de gală cu Columbia, meci care se va vedea LIVE VIDEO pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Doi titulari, OUT de la FCSB, până la finalul sezonului!

Doi titulari sunt OUT de la FCSB, până la finalul sezonului. Liderul din Liga 1 a câştigat primul meci din play-off, cu Sepsi, dar patronul Gigi Becali a fost nemulţumit de câţiva jucători, la finalul meciului de pe Arena Naţională.

Reclamă 4 / 0/3

Din următoarea etapă, cu Farul, după pauza provocată de meciurile echipelor naţională, primul 11 al celor de la FCSB va suferi modificări majore.

Potrivit eurosport.ro, Joyskim Dawa şi Octavian Popescu, doi dintre jucătorii criticaţi de Gigi Becali după meciul cu Sepsi, nu vor mai prinde primul 11 al echipei.

Liderul din Liga 1 are şi soluţii pentru înlocuirea celor doi. Vlad Chiricheş va reveni la FCSB, fundaşul de 34 de ani urmând să evolueze chiar într-un meci amical cu Gloria Buzău, la finalul acestei săptămâni, partidă organizată tocmai pentru ca fundaşul să poată să îşi reintre în ritm.

În locul lui Octavian Popescu, FCSB are două soluţii, pentru a putea respecta şi regula U21. Eduard Radaslavescu şi Andrei Pandele sunt variantele din lotul lui Elias Charalambous, Radaslavescu fiind şi cel care are cele mai mari şanse să prindă primul 11 pentru restul play-off-ului.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 22:23 Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul! Dezastru în alb și roșu pentru „câini” 22:23 Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o poate încasa din competițiile europene 22:14 LIVE VIDEOHull City – Ipswich se joacă ACUM în AntenaPLAY! Blackburn – Coventry 0-0. Spectacol în Championship 22:11 VIDEOBenfica – Braga 3-1 a fost în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și