Închide meniul

Nume surpriză pentru înlocuirea lui Mirel Rădoi la echipa naţională: „Poate duce munca mai departe”. Ilie Dumitrescu a dat cărţile pe faţă

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 11 noiembrie 2021, 8:24

Nume surpriză pentru înlocuirea lui Mirel Rădoi la echipa naţională: „Poate duce munca mai departe. Ilie Dumitrescu a dat cărţile pe faţă

Varianta surpriză de înlocuire a lui Mirel Rădoi

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

România – Islanda e meciul unei generaţii. Cu o victorie în Ghencea şi alte trei puncte duminică în Liechtenstein, Mirel Rădoi îi poate duce pe tricolori la barajele de Mondiale. Deocamdată, fără el. Şi-a anunţat deja plecarea după meciul cu Islanda.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nume surpriză pentru înlocuirea lui Mirel Rădoi la echipa naţională

Federaţia Română de Fotbal speră să-l convingă pe Rădoi să stea şi pentru meciurile de baraj, dar dacă nu va avea succes trebuie să găsească alt selecţioner. Ilie Dumitrescu, fostul mare jucător al naţionalei le-a sugerat federalilor o variantă la îndemână. Acesta spune că o soluție pentru înlocuirea lui Mirel Rădoi, cel puțin pentru baraj, poate fi Nicolae Dică, secund în actualul staff.

Ilie Dumitrescu a ajuns la varianta Nicolae Dică pentru că, astfel, munca începută de Mirel Rădoi ar fi dusă mai departe de un antrenor care îi împărtășește filosofia de joc și cunoaște bine lotul. ”Dică poate fi o soluție pentru baraj, a lucrat acolo, continuă munca, a fost în același vestiar. Se merge pe același concept. De ce să nu aibă anvergura necesară? Eu am înțeles că el lucrează tot ce înseamnă compartimentul ofensiv la echipa națională.

Citește și:

A fost la FCSB, în cupele europene. Și Flick a fost secundul lui Low. Dică a fost acolo în vestiar, poate duce munca mai departe”, a declarat Ilie Dumitrescu, conform digisport.ro.

Nicolae Dică, favorit să o preia şi pe FCSB

Nicolae Dică nu ar duce lipsă de oferte. Dacă Edi Iordănescu pleacă de la FCSB, Nicolae Dică este favoritul lui Gigi Becali să revină pe banca vicecampioanei. Gigi Becali a făcut praf jocul echipei sale din meciul cu FC Voluntari, iar Edi Iordănescu poate pleca de la echipă, conform clauzelor pe care le are în contract.

Reclamă

Mai mult, Gigi Becali a sous că regretă că a decis să-i ofere libertate totală lui Edi Iordănescu, dar, pentru a-l da afară, va trebui să-i achite clauza de reziliere de 500.000 de euro, mai spune sursa citată.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
Vezi toate știrile
Citește și