Închide meniul

Scenariu incredibil la FCSB! Gigi Becali ar vrea să îl aducă pe Nicolae Dică în locul lui Edi Iordănescu

Antena Sport Publicat: 10 noiembrie 2021, 0:49

Scenariu incredibil la FCSB! Gigi Becali ar vrea să îl aducă pe Nicolae Dică în locul lui Edi Iordănescu

Ce schimbări a făcut Nicolae Dică după revenirea la FCSB

Nicolae Dică, pe banca FCSB-ului / Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

  • Gigi Becali l-ar vrea pe Nicolae Dică la FCSB
  • Plan incredibil pus la cale de Becali

Gigi Becali a anunțat că nu este mulțumit de jocul echipei sale și, deși a precizat că nu îl atacă pe Edi Iordănescu, ținta e chiar antrenorul roș-albaștrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„E mare diferența de CFR Cluj, dar nu de puncte, ci de joc. Toată lumea zice că CFR nu joacă, dar eu văd că joacă. Eu văd că CFR are trasee, joacă, are automatisme. Eu văd că joacă. CFR îi distruge pe adversari. La noi ce trasee? Nu le văd. La noi se joacă haotic. La noi, fiecare driblează, fiecare face ce vrea. Fiecare joacă ce-i place, e după ureche. Nu zic de Edi, și așa n-am ce să fac. Am ce să fac? N-am ce să fac”, a fost atacul incredibil al lui Gigi Becali, la ProX.

Conform surselor citate de gsp.ro, Gigi Becali l-ar forța pe Edi Iordănescu să își dea demisia, pentru a nu-i plăti clauza de 500.000 de euro de reziliere, în cazul unei demiteri. Patronul FCSB i-ar fi găsit deja înlocuitor. Este vorba de Nicolae Dică, secundul lui Mirel Rădoi de la națională. Dică a mai antrenat FCSB și este ultimul antrenor care a calificat echipa în grupele unei competiții europene. Mai mult, Dică a ajuns cu FCSB și primăvara Europa League în 2018, atunci când echipa a fost eliminată de Lazio.

Reclamă
Citește și:

Gigi Becali a negociat cu Nicolae Dică și în vară

Gigi Becali a negociat cu Nicolae Dică și în vară, înainte să îl pună antrenor pe Dinu Todoran. Dică a refuzat la acel moment oferta patronului FCSB. Discuţiile s-au încheiat după câteva ore, iar Becali a semnat în cele din urmă cu Dinu Todoran.

Dică a stat pe banca lui FCSB între 2017 şi 2018. I-a pregătit pe roş-albaştri în 80 de meciuri şi a avut o medie de 1.95 puncte câştigate pe meci. Nicolae Dică a recunoscut că a negociat cu Gigi Becali, dar nu a luat în calcul să semneze contractul care i-a fost propus.

Reclamă

Pentru că eram la naţională şi discuţia avută cu patronul Stelei (n.r. – FCSB)… Am considerat că e mai bine să rămân la naţională. (n.r. – De ce insistă Gigi Becali cu tine?) Înseamnă că am făcut rezultate bune şi munca mea a fost apreciată. Am fost aproape de a câştiga campionatul, am dus echipa în primăvara europeană, am avut rezultate pozitive.

Am fost aproape de Champions League, probabil munca mea şi a staff-ului a rămas apreciată în continuare. E presiune oriunde ai fi, la naţională sau la Steaua, că eşti la o echipă mai mică. Tot timpul sunt antrenori care pot fi posibili înlocuitori. Cât n-ai rezultate, îţi dai seama că e presiune„, a spus, la acel moment, Nicolae Dică la telekomsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:37 Dumitru Dragomir a auzit că Dan Șucu merge în galerie și a avut un mesaj dur: „Cea mai mare prostie! Ăștia care îl aplaudă..” 17:29 LIVE VIDEOBenfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Gil Vicente – Famalicao se joacă ACUM 17:15 „Este ultima mea zi!” Lovitură primită de Max Verstappen! S-a anunțat plecarea momentului de la Red Bull 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis
Echipa naţională • 16:26
Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat”
Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională
Liga 1 • 13:58
Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!”
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul