Închide meniul

Oare ce a vrut să spună selecţionerul? Edi Iordănescu, mesaj cu subînțeles înainte de tragerea la sorți din Liga Națiunilor

Reclamă

Publicat: 8 februarie 2024, 17:09 / Actualizat: 10 februarie 2024, 17:09

Oare ce a vrut să spună selecţionerul? Edi Iordănescu, mesaj cu subînțeles înainte de tragerea la sorți din Liga Națiunilor

Edi Iordănescu / Captură AntenaSport

Edi Iordănescu a postat un mesaj cu subînțeles cu doar câteva ore înainte de tragerea la sorți din Liga Națiunilor. Selecționerul echipei naționale s-a folosit de metafore pentru a transmite un mesaj în ziua tragerii la sorţi a grupelor Ligii Naţiunilor 2024 – 2025.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tragerea la sorți a grupelor UEFA Nations League va avea loc Paris, începând cu ora 19:00, live în AntenaPLAY. La momentul respectiv, „tricolorii” își vor afla adversarii din competiția care va începe după EURO 2024, în luna septembrie.

Edi Iordănescu, mesaj cu subînțeles înainte de tragerea la sorți din Liga Națiunilor

Selecționerul echipei naționale a postat 2 citate pe contul personal de Instagram, care fac referire la faptul că uneori este mai bine să fii tăcut decât să dai declaraţii. Fanii naţionalei României au fost puşi în încurcătură de mesajul misterios postat de Edi Iordănescu.

Mesajul lui Edi Iordănescu vine în contextul în care acesta nu va participa la tragerea la sorți a grupelor pentru Nations League. De asemenea, în ultima perioadă au existat și zvonuri conform cărora acesta nu va mai fi selecționerul naționalei după EURO 2024.

„1. Fii tăcut! Nu trebuie să spui tot. 2. Tăcerea este mai bună decât o dramă care nu este necesară!”, a postat Edi Iordănescu, pe contul personal de Instagram.

Reclamă
Mesajul postat de Edi Iordănescu / Instagram

La tragerea la sorți de la Paris, România se află în prima urnă a Ligii C, din care mai fac parte Suedia, Armenia și Luxembrug.

Iată adversarii posibili ai „tricolorilor”, din cadrul turneului care va începe în luna septembrie:

URNA 1: România, Suedia, Armenia, Luxemburg

Reclamă 4 / 0/3

URNA 2: Azerbaidjan / Kosovo / Bulgaria / Insulele Feroe

URNA 3: Macedonia de Nord / Slovacia / Irlanda de Nord / Cipru

URNA 4: Belarus / Lituania sau Gibraltar (care vor disputa un baraj) / Estonia / Letonia

Mihai Stoichiţă a ales grupa ideală pentru România, înainte de tragerea la sorţi din Liga Naţiunilor

Mihai Stoichiţă a ales grupa ideală pentru România, înainte de tragerea la sorţi din Liga Naţiunilor. Directorul tehnic de la FRF a dezvăluit că îşi doreşte să evite adversari precum Kosovo sau Irlanda de Nord, preferând o grupă alături de Insulele Feroe, Cipru şi Estonia.

Directorul tehnic de la FRF a dezvăluit şi cum se simte Edi Iordănescu, selecţionerul urmând să rateze tragerea la sorţi de la Paris.

„E importantă și ea, e o încălzire pentru preliminariile Campionatului Mondial. (N.r. de grupă) Cât mai ușoară, nu aș vrea să cădem cu Kosovo, Irlanda de Nord, cu Slovacia nu ar fi grozav, dar, asta e. Astea sunt de evitat, în rest, cred că sunt accesibile, toate. Obiectivul nu este fixat, să vedem acum ce va ieși, până la urmă, competița majoră este…un turneu final.

România – Insulele Feroe. Deci aleg ce îmi convine? Cipru. Estonia, Letonia sau Gibraltar, dar nu cred că Gibraltar se califică.

Reclamă

(N.r. cum se simte Edi Iordănescu) Nu e rău acum, e ok. Nu a fost ușor. A avut o formă de gripă gravă, nu numai el, toată familia”, a declarat Mihai Stoichiţă, la plecarea spre tragerea la sorţi de la Paris.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:00 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” Vezi toate știrile
Citește și