Închide meniul

Octavian Popescu, gata să facă din nou diferenţa la FCSB: „Am avut o perioadă proastă”. Anunţul făcut după ce a îmbrăcat tricoul României U21

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 septembrie 2022, 22:52

Reclamă
Octavian Popescu, gata să facă din nou diferenţa la FCSB: „Am avut o perioadă proastă. Anunţul făcut după ce a îmbrăcat tricoul României U21

Octavian Popescu, gata să facă din nou diferenţa la FCSB: "Am avut o perioadă proastă"

Octavian Popescu, după România U21 - Olanda U21 0-0 / Antena Sport

Octavian Popescu e gata să facă din nou diferenţa la FCSB. Atacantul de 19 ani e fără gol în această ediţie de campionat, dar îşi anunţă revenirea la forma pe care a arătat-o sezonul trecut. „Perla” lui Gigi Becali şi-a făcut „încălzirea” la naţionala de tineret a României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tavi Popescu a jucat o jumătate de oră în amicalul România U21 – Olanda U21, scor 0-0. A intrat în mintul 63 în locul coechipierului său de la FCSB, David Miculescu.

Octavian Popescu, gata să facă din nou diferenţa la FCSB

Jucătorul pe care Gigi Becali cerea 50 de milioane de euro a fost aclamat de fani, dar nu a reuşit să marcheze. O poate face în campionat, cu FC Argeş.

„Sunt foarte fericit că sunt îndrăgit de cei tineri şi sper să fiu un exemplu pe teren. Am făcut o partidă bună mai ales pe plan defensiv și am avut și două ocazii foarte mari să marcăm, dar e bun și egalul. Nu are așa mare importanță (n.r. că nu au pierdut) pentru că sunt amicale, mai mult ne ajută să închegăm o echipă, să facem un grup frumos.

(Reporter: Pentru tine ce înseamnă faptul că îmbraci tricoul României şi că îţi cântă imnul?) Cea mai mare mândrie pe care am trăit-o la fotbal până acum”, a spus Octavian Popescu.

Reclamă

Atacantul lui FCSB a recunoscut că a trecut prin momente dificile, dar anunţă că trage tare pentru a „sparge gheaţa” şi a înscrie primul gol după mai bine de patru luni.

„Sunt pregătit și sper să ne revenim la echipa de club, să facem din nou rezultate bune și să câștigăm din nou cum o făceam înainte. Am avut o perioadă proastă, nici acum… sper să ies din perioada proastă, să mă impun, să marchez și să le ofer colegilor pase decisive”, a precizat Tavi Popescu.

Dan Petrescu, optimist după România U21 – Olanda U21: „Avem viitor!”

Dan Petrescu a fost prezent la meciul de la Cluj, iar la final a analizat jocul României U21. Antrenorul lui CFR l-a lăudat pe Emil Săndoi pentru că a apelat la un sistem 5-4-1.

Reclamă 4 / 0/3

„Bursucul” i-a urmărit în special pe jucătorii săi din Gruia:

„Normal că avem viitor. Dacă dădea gol Markovic, băteam. Otto Hindrich a apărat excelent, nici n-a avut prea multe. Birligea a intrat bine la pauză, Petrila n-a intrat deloc, dar cred că toți au intrat bine.

Cred că a schimbat bine sistemul Emil Săndoi, în 5-4-1. A văzut că, dacă joacă deschis, cum a făcut cu Spania, e greu. Nici gazonul nu i-a ajutat. Adversarul a fost unul valoros și, până la urmă, un rezultat bun”, a spus Dan Petrescu.

România U21 – Olanda U21 0-0 | Puștii lui Emil Săndoi, remiză albă în amicalul de la Cluj

Meciul cu batavii s-a încheiat fără goluri. Iată cum au arătat echipele folosite de cei doi selecționeri în România U21 – Olanda U21, potrivit FRF:

România U21: 12. Hindrich – 6. Coubis, 4. Racovițan, 5. Drăgușin – 17. Corbu, 13. Screciu (14. Dican, 79) (Cpt.), 22. Pop, 3. Țicu – 18. Miculescu (10. Popescu, 63), 21. Munteanu (15. Birligea, 46), 11. Ișfan (9. Markovic, 79)

Rezerve: 1. Popa, 23. Gyenge, 2. Ispas, 7. Petrila, 8. Grameni, 9. Markovic, 10. Popescu, 14. Dican, 15. Birligea, 16. Lixandru, 19. Sefer, 20. Dumitrescu, 24. Isac, 25. Pitu

Selecționer: Emil Săndoi

Reclamă

Olanda U21: 1. Kjell – 2. Jeremie (18. Denson, 46), 3. Lutsharel, 4. Micky, 5. Mitchel (17. Bjorn, 46) – 6. Sepp, 7. Quinten (Cpt.) – 12. Elayis (20. Sven, 70), 10. Jurgen (22. Ian, 54), 11. Xavi – 14. Joshua (19. Thijs, 46)

Rezerve: 16. Bart, 23. Fabian, 15. Mees, 17. Bjorn, 18. Denson, 19. Thijs, 20. Sven, 21. Daniel, 22. Ian

Selecționer: Erwin van de Looi

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și