Închide meniul

„Din informaţiile pe care le am, vor fi 18 echipe!” Mirel Rădoi lansează un scenariu uluitor în fotbalul românesc: „Indiferent de ce se va întâmpla, Dinamo nu va retrograda”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 decembrie 2021, 10:11

„Din informaţiile pe care le am, vor fi 18 echipe! Mirel Rădoi lansează un scenariu uluitor în fotbalul românesc: „Indiferent de ce se va întâmpla, Dinamo nu va retrograda

Mirel Rădoi vrea să revină în antrenorat

Profimedia

Mirel Rădoi susţine că Dinamo nu va retrograda, indiferent de locul pe care îl ocupă. Fostul selecţioner plusează şi spune că are informaţii în acest sens. Rădoi a plecat de la echipa naţională după ce a ratat barajul de calificare la Campionatul Mondial din Qatar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi nu crede că Dinamo va retrograda

Indiferent ce se va întâmpla cu Dinamo, nu va retrograda. Adică şi dacă va retrograda sportiv, sunt sigur, din informaţiile pe care le am, că vor fi 18 echipe. Eu nu cred că LPF, FRF, cât şi televiziunile… Ca un brand atât de puternic să retrogradeze„, a declarat Mirel Rădoi la telekomsport.ro.

Mirel Rădoi avut cuvinte de laudă şi la adresa lui Flavius Stoican. Fostul selecţioner crede că Stoican poate scoate Dinamo din criză şi să o salveze de la retrogradare pe teren.

Da! Eu îl ştiu pe Stoican şi nu doar că suntem din acelaşi oraş şi suntem prieteni. Îl ştiu ca antrenor. Am participat la antrenamente conduse de el şi este tipul care poate scoate Dinamo, chiar dacă o să zică multă lume că nu are experienţă. Este tipul care se poate face plăcut în orice vestiar, în faţa oricărui grup şi se poate impune prin mai multe metode. Şi să fie diplomat, poate să îşi arate cealaltă faţă şi să fie un tip al dracului, aşa cum zicem noi oltenii”, a mai spus Mirel Rădoi.

Citește și:

„70 la sută merg spre retrogradare!” Dumitru Dragomir anunță dezastrul la Dinamo

În schimb, fostul şef al LPF, Dumitru Dragomir, crede că Dinamo are şanse mici să evite retrogradarea. Dinamo a terminat anul pe locul 15, cu 12 puncte adunate. Are doar un punct peste Academica Clinceni, care a fost cea mai slabă echipă din Liga 1.

Reclamă

„Aş face un împrumut şi aş aduce jucători de valoare că să pot să scap echipa. Şi din ţară, şi de afară, pentru că sunt jucători cu experienţă şi prin ţară, unii chiar liberi de contract. Trebuie să ştii asta, să îi cunoşti, să îi ai în filtrul tău de un an, doi de zile. Nu aşa peste noaşte se face.

Doi, trei ar putea să rămână la echipă. Vă dau numai unul, Sorescu, el ar trebui să rămână la echipă. Acum, 70% merg către retrogradare, 30% rămân în Liga 1, cu aproximaţie„, a spus Dumitru Dragomir la telekomsport.ro.

Se cere demisia lui Mureşan de la Dinamo: „Trebuia să plătească şi el! O să vedeţi scandal!”

Ioan Andone îl face praf pe Steliano Filip şi îi cere demisia şi lui Iuliu Mureşan, cel l-a dat şi pe el afară, când era la CFR Cluj. Ioan Andone crede că atât Mircea Rednic, cât şi Iuliu Mureşan, trebuiau să plece de la Dinamo. Doar antrenorul a fost sacrificat după un an dezastruos.

Reclamă 4 / 0/3

Şi Mircea Rednic a greşit, dar şi Mureşan. Unul îl aştepta pe celălalt să greşească. Trebuiau să plătească amândoi. Trebuia să aducă alt preşedinte sau administrator special care să se priceapă, care să ştie exact situaţia lui Dinamo. Din primăvară o să vedeţi scandal acolo, cu galeria, cu lumea. Dacă nu era DDB-ul, Dinamo era în faliment acum, Dinamo nu mai exista sau poate era în liga a 4-a„, a spus Ioan Andone în exclusivitate pentru Antena Sport, care a vorbit şi despre marea greşeală a lui Mircea Rednic.

Recomandări
  • Mirel Rădoi lansează un scenariu uluitor
  • Fostul selecţioner nu crede că Dinamo va retrograda

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:51 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Repriză de coșmar pentru Răzvan Lucescu! Belgienii fac spectacol pe Toumba. Dueluri „de foc” în Europa 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și