Închide meniul

Oficialii FRF i-au decis viitorul lui Emil Săndoi: „Termină după EURO! Obiectivul era ieşirea din grupe!”

Viviana Moraru Publicat: 25 iunie 2023, 23:16

Reclamă
Oficialii FRF i-au decis viitorul lui Emil Săndoi: „Termină după EURO! Obiectivul era ieşirea din grupe!

Oficialii FRF i-au decis viitorul lui Emil Săndoi

Emil Săndoi, în timpul unui antrenament la echipa naţională de tineret/ Profimedia

Oficialii de la FRF i-au decis viitorul lui Emil Săndoi. Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu, a confirmat faptul că selecţionerul României U21 va pleca de pe banca tehnică a echipei, după ce EURO 2023 va lua sfârşit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România U21 a ratat şansa de a se califica în sferturile turneului final european, organizat în ţară şi în Georgia. „Tricolorii mici” au fost învinşi în primele două meciuri din grupă, de către Spania U21 şi de către Ucraina U21, astfel că ultimul meci, cel cu Croaţia U21, va fi fără miză.

Oficialii FRF i-au decis viitorul lui Emil Săndoi

Andrei Vochina a dezvăluit că obiectivul lui Emil Săndoi pe banca naţionalei de tineret era calificarea în sferturile EURO 2023. Consilierul preşedintelui FRF a dezvăluit că selecţionerul va pleca de pe banca „tricolorilor mici”, punând punct astfel unui mandat de aproape un an.

De asemenea, Vochin a transmis un mesaj şi pentru Mihai Stoichiţă. Directorul tehnic de la FRF declara, înainte de startul EURO 2023, că România U21 se poate lupta pentru marele trofeu.

În acest context, Vochin a declarat că Stoichiţă trebuie să evite să mai facă astfel de declaraţii, deşi acestea aveau scopul de a mobiliza jucătorii.

Reclamă

Termină după EURO. Obiectivul cred că era ieşirea din grupe, nu neapărat calificarea în semifinale, nu ştiu ce obiectiv i-a trasat Mihai (n.r. Stoichiţă). Cred că obiectivul rezonabil era ieşirea din grupe.

(N.r. Despre declaraţiile lui Mihai Stoichiţă) Cred că a vrut să-i îmbărbăteze. Probabil asta a vrut, dar trebuie să-şi schimbe stilul”, a declarat Andrei Vochin, pentru orangesport.ro.

Cine l-ar putea înlocui pe Emil Săndoi pe banca naţionalei de tineret

Emil Săndoi va pleca de pe banca naţionalei U21, după ce EURO 2023 va lua sfârşit. „Tricolorii mici” au ratat calificarea în sferturi, după înfrângerile suferite în faţa Spaniei U21 şi a Ucrainei U21.

Reclamă 4 / 0/3

FRF i-a găsit deja înlouitor lui Emil Săndoi. Daniel Pancu ar urma să fie instalat în funcţia de selecţioner la naţionala U21, în această vară, anunţă gsp.ro.

După rezultatele înregistrate pe banca „tricolorilor mici”, lui Emil Săndoi nu i se va mai prelungi contractul pe banca naţionalei de tineret, contract care expiră la finalul EURO 2023.

Daniel Pancu ar urma să-i ia locul lui Săndoi. Pancu a făcut parte din staff-ul tehnic al lui Săndoi, la EURO 2023, şi a mai fost selecţioner la naţionala U20 a României.

Emil Săndoi îşi va încheia astfel un mandat de aproape un an pe banca naţionalei de tineret. Tehnicianul a fost instalat în funcţia de selecţioner în august 2022, după plecarea lui Florin Bratu.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și