Închide meniul
EXCLUSIV

”Omul ce a făcut?!” Mirel Rădoi, apărat după ce și-a anunțat plecarea de la națională. Ce îi pregătește FRF

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 octombrie 2021, 17:04

”Omul ce a făcut?!” Mirel Rădoi, apărat după ce și-a anunțat plecarea de la națională. Ce îi pregătește FRF

Mirel Rădoi şi-a dat notă de trecere pentru mandatul de pe banca României

frf.ro

Mirel Rădoi a fost ținta unor atacuri după ce și-a anunțat plecarea de la naționala României, deși tricolorii mai au de jucat două meciuri în preliminarii. Gestul selecționerului a fost taxat de majoritatea oamenilor din fotbalul românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir îi ia apărarea lui Mirel Rădoi

Dumitru Dragomir i-a luat apărarea lui Mirel Rădoi și anunță că FRF nu îi va propune prelungirea contractului.

”Sunt variante peste variante. Deocamdată, varianta este Rădoi. Să-l lăsăm în pace și să termine contractul, ca toată lumea se aruncă în el. Omul ce a făcut? A anunțat că i se termină contractul și că nu mai rămâne. Ce a făcut în plus? Păi dacă n-are contract, cum să rămână?”, a spus Dumitru Dragomir în exclusivitate la Antena Sport.

Întrebat dacă Federația Română de Fotbal îi va propune prelungirea contractului, Dragomir a răspuns ferm: ”Nu, nu!

Mirel Rădoi şi-a anunţat plecarea de la naționala României

Mirel Rădoi şi-a anunţat plecarea după meciul România – Armenia, scor 1-0, în care tricolorii au urcat pe locul 2 în grupa J a preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2022.

Reclamă

„Cred că v-am spus că nu voi mai continua. Dar cred că în momentul de faţă ar trebui să vorbim despre partidele rămase, nu despre situaţia mea. Nu mă poate întoarce nimic din drum, nici măcar soţia. (Federaţia v-a făcut vreo ofertă?) Nu… şi nici dacă ar face-o nu aş accepta. E un ciclu care s-a terminat, din punctul meu de vedere.

E un ciclu care se termină şi altcineva va trebui să o facă. Din luna noiembrie încolo, oricine poate să fie în faţa voastră. Îmi vine greu să cred că, după partida cu Islanda, când voiaţi să plec, acum vă doriţi să mai fiu pe aici.

Din luna noiembrie, echipa naţională trebuie să îşi găsească antrenor. Eu nu voi mai fi, contractul meu se termină, eu îmi văd de treaba mea. Să aduceţi pe cine vreţi dumneavoastră!”, a spus Mirel Rădoi la conferința de presă.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Dumitru Dragomir îi ia apărarea lui Mirel Rădoi
  • Rădoi și-a anunțat plecarea de la echipa națională

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” Vezi toate știrile
Citește și