Închide meniul

Ordin pentru Mirel Rădoi! Ce obiectiv i s-a impus pentru meciurile cu Germania și Armenia. „Nu contează altceva!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 4 octombrie 2021, 23:35

Ordin pentru Mirel Rădoi! Ce obiectiv i s-a impus pentru meciurile cu Germania și Armenia. „Nu contează altceva!

Ordin pentru Mirel Rădoi

Hepta

Dacă trecem cu bine peste calificări, Mirel Rădoi ar putea deveni primul selecționer din secolul 21 care o califică pe România la un Campionat Mondial. Pentru asta, tricolorii au nevoie să facă rezultate mari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FRF nu se așteaptă ca echipa lui Mirel să o bată pe Germania, dar România este „condamnată” să o învingă pe Armenia, candidată directă în lupta pentru locul de baraj și echipă care în turc ne-a administrat o înfrângere rușinoasă, scor 2-3.

Ce obiectiv i s-a impus lui Mirel Rădoi pentru meciurile cu Germania și Armenia

Noi trebuie să batem Armenia, acesta este principalul obiectiv. Nu contează altceva. Eu visez frumos, așa că sper și la un rezultat de egalitate cu Germania. Dar indiferent că pierzi sau bați cu Germania, cu Armenia este nevoie de victorie.

Cu Germania îmi doresc să mergem și să jucăm cum am făcut-o în Anglia. Să avem curaj, să jucăm fotbal și să avem puțină șansă”, a spus Mihai Stoichiță, potrivit playsport.ro.

Înaintea ultimelor patru meciuri din grupă, România se află pe locul trei în grupă, cu 10 puncte, din 6 etape. Primul loc este ocupat de Germania, cu 15 puncte, iar pe poziția secundă se află Armenia, cu 11 puncte.

Reclamă

Scenariile care duc România la baraj

Pentru a ajunge la barajul pentru CM 2022 sunt două scenarii favorabile pentru naţionala lui Mirel Rădoi:

 

Mirel Rădoi a anunţat lotul pentru meciurile cu Germania şi Armenia, din preliminariile pentru CM 2022

Mirel Rădoi a anunţat lotul jucătorilor convocaţi pentru super-meciurile cu Germania şi Armenia, din preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022.

Reclamă 4 / 0/3

Portari: Marian Aioani (Farul Constanța, 0/0), Horațiu Moldovan (FC Rapid 1923, 0/0), Florin Niță (Sparta Praga/Cehia, 9/0), Andrei Vlad (FCSB, 1/0);
Fundași: Nicușor Bancu (Universitatea Craiova, 19/0), Andrei Burcă (CFR Cluj, 6/0), Vlad Chiricheș (Sassuolo/Italia, 66/0), Cristian Manea (CFR Cluj, 12/2), Ionuț Nedelcearu (Crotone/Italia, 18/2), Andrei Rațiu (Huesca/Spania, 2/0), Adrian Rus (Fehervar/Ungaria, 8/0), Alin Toșca (Gaziantep F.K./Turcia, 26/1);
Mijlocași: Alexandru Albu (FC Rapid 1923, 0/0), Alexandru Cicâldău (Galatasaray/Turcia, 17/2), Andrei Cordea (FCSB, 2/0), Ianis Hagi (Glasgow Rangers/Scoția, 20/1), Răzvan Marin (Cagliari/Italia, 33/2), Alexandru Maxim (Gaziantep F.K./Turcia, 48/6), Valentin Mihăilă (Parma/Italia, 3/1), Alexandru Mitriță (PAOK/Grecia, 14/2), Olimpiu Moruțan (Galatasaray/Turcia, 0/0), Dragoș Nedelcu (Fortuna Dusseldorf/Germania, 4/0), Nicolae Stanciu (Slavia Praga/Cehia, 50/11);
Atacanți: Andrei Ivan (Universitatea Craiova, 9/1), Claudiu Keșeru (FCSB, 44/13), George Pușcaș (Reading/Anglia, 23/8).

Programul naționalei României

România mai are de disputat patru meciuri în preliminariile pentru Mondialul din 2022, care va avea loc în Qatar.

  • 8 octombrie 2021: Germania – ROMÂNIA, Islanda – Armenia, Liechtenstein – Macedonia de Nord (21:45)
  • 11 octombrie 2021: ROMÂNIA – Armenia, Islanda – Liechtenstein, Macedonia de Nord – Germania (21:45)
  • 11 noiembrie 2021: Armenia – Macedonia de Nord (19:00), ROMÂNIA – Islanda, Germania – Liechtenstein (21:45)
  • 14 noiembrie 2021: Liechtenstein – ROMÂNIA, Armenia – Germania, Macedonia de Nord – Islanda (19:00)

 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 Vezi toate știrile
Citește și