Închide meniul

„Papa a fost ales mai ușor decât selecționerul!”. Val de ironii la adresa lui Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță. Negocieri interminabile purtate de șefii FRF

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 ianuarie 2022, 21:05

„Papa a fost ales mai ușor decât selecționerul!. Val de ironii la adresa lui Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță. Negocieri interminabile purtate de șefii FRF

Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță l-au convins pe Edi Iordănescu să fie selecționer

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Din informațiile AS.ro, Iordănescu vrea să se asigure prin contract că are decizie totală asupra staff-ului tehnic, a oamenilor cu care va lucra. Își dorește să fie trecut, negru pe alb, și că va avea autoritate deplină asupra selecției de jucători.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabi Balint, exasperat de negocierile purtate de Răzvan Burleanu

Fostul atacant al tricolorilor, Gabi Balint, nu mai are răbdare și i-a ironizat pe conducătorii fotbalului românesc.

Se pare că nu e Mutu, așa am crezut. Era la îndemâna ’federalilor’ să îl numească pe el. Papa a fost ales mai ușor decât selecționerul. Conclavul a știut ce vrea atunci. Atâta secret, nu vorbește nimeni nimic. FRF îl dorește pe Mutu, antrenor.

Antrenorul își dorește la echipa națională, altfel ar fi spus la fel ca Hagi, dar să aștepți atât și să nu găsești un numitor comun… FRF nu e convinsă sau antrenorul nu e convins?”, a declarat Gabi Balint la digisport.ro.

Mihai Stoichiţă, în exclusivitate pentru AS.ro: „Sâmbătă se va anunţa oficial!”

Mihai Stoichiţă a rupt tăcerea despre numirea noului selecţioner, într-un interviu acordat Antena Sport. Directorul Comisiei Tehnice a FRF a spus că mâine se va decide cine va fi noul selecţioner al României, iar anunţul oficial ar urma să fie făcut sâmbătă.

Reclamă

Mâine (n.r. – vineri) se va hotărâ şi urmează ca sâmbătă să fie comunicat. Atunci vom ieşi din această situaţie care a stârnit multe controverse în ultima vreme! Noi am încercat să o rezolvăm mai mult pe logica lucrurilor şi mai puţin pe ilogica lucrurilor. Logica lucrurilor este că atunci când alegem, să alegem cât mai bine pentru echipa naţională şi pentru cei care o iubesc. Este o responsabilitate mare. Nu putem să facem aventuri.

Trebuie să luăm un selecţioner care să ştie să câştige pentru că de antrenat nu este timp. Trebuie să ştii să câştigi şi într-un timp foarte scurt. Cinci zile, maximum, sunt până la primul meci„, a spus Mihai Stoichiţă în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! Vezi toate știrile
Citește și