Închide meniul

Pe ce loc a fost partida România – Elveţia în topul meciurilor cu cea mai mare asistenţă pe Arena Naţională

Alex Masgras Publicat: 23 noiembrie 2023, 16:41

Reclamă
Pe ce loc a fost partida România – Elveţia în topul meciurilor cu cea mai mare asistenţă pe Arena Naţională

Pe ce loc a fost partida România - Elveţia în topul meciurilor

Jucătorii României, sărbătorind victoria cu Elveţia şi calificarea la EURO 2024 / Profimedia

S-a aflat pe ce loc a fost partida România – Elveţia în topul meciurilor cu cea mai mare asistenţă pe Arena Naţională. „Tricolorii” au încheiat perfect campania de calificare, cu o victorie în faţa Elveţiei, care le-a asigurat primul loc al grupei şi prezenţa în urna a doua la tragerea la sorţi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorii lui Edi Iordănescu au câştigat meciul cu Elveţia cu 1-0, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. La acest meci au fost prezenţi 50.224 de spectatori, partida fiind în topul duelurilor pe care România le-a disputat pe cel mai mare stadion al ţării.

Pe ce loc a fost partida România – Elveţia în topul meciurilor cu cea mai mare asistenţă pe Arena Naţională

FRF a prezentat topul partidelor ale naţionalei României cu cea mai mare audienţă pe Arena Naţională. Locul 1 este al partidei cu Finlanda, pe 8 octombrie 2015. La meciul din preliminariile EURO 2016, încheiat la eglaitate, scor 1-1, au fost prezenţi 54.364 de spectatori.

Partida cu Elveţia se află pe locul 4 în acest top. Celelalte meciuri care au avut mai mulţi spectatori sunt cu Ţările de Jos (2012) şi Grecia (2013).

„Meciul cu Elveția a intrat în topul jocurilor României de pe Arena Națională cu cea mai mare asistență! Mulțumim, ROMÂNI, pentru susținerea extraordinară!”, au scris cei de la FRF.

Reclamă

Top 10 partide ale României cu cea mai mare asistenţă pe Arena Naţională

„Startul unei noi Generaţii de Aur!” Gică Popescu s-a decis cum vrea să arate grupa României la EURO 2024: „Să ne răzbune”

Gică Popescu s-a decis cum vrea să arate grupa României la EURO 2024. Fundaşul „de fier” al Generaţiei de Aur a sărbătorit calificarea tricolorilor la turneul final şi aşteaptă tragerea la sorţi a grupelor de la turneul final din Germania, de pe 2 decembrie.

Reclamă 4 / 0/3

„Baciul” a fost invitat la Antena 1 şi speră ca actualii jucători ai reprezentativei tricolore să îi calce pe urme. Îşi doreşte ca Nicolae Stanciu, Radu Drăguşin şi Ianis Hagi să formeze „noua Generaţie de Aur”.

„Întotdeauna jucătorii, indiferent de momentele pe care le depăşeşte echipa naţională, îşi vor dori să îmbrace tricoul echipei naţionale. Este tricoul la care visezi, atunci când te apuci de fotbal. Dar, vine o emulaţie extraordinară. Vor trăi suporterii pentru acest eveniment şi noi vom aştepta data începerii acestui turneu final ca să vedem la lucru echipa naţională la un turneu final la care nu a participat de 8 ani.

M-aş bucura să fie o coincidenţă extraordinară… aşa cum făceaţi o paralelă de Gică Hagi – Ianis Hagi, Cardiff 1993. Ar fi minunat aşa cum a fost Cardiff pentru noi startul Generaţiei de Aur să fie şi acum startul unei noi Generaţii de Aur”, a declarat Gică Popescu la Antena 1.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și