Închide meniul

Presa din Anglia a simulat tragerea la sorți pentru EURO 2024! „Tricolorii” au primit un adversar stelar în grupă

Alex Ioniță Publicat: 23 noiembrie 2023, 8:51

Reclamă
Presa din Anglia a simulat tragerea la sorți pentru EURO 2024! Tricolorii” au primit un adversar stelar în grupă

Campionatul European din Germania se va juca în perioada 14 iunie - 14 iulie 2024

EURO 2024 / Profimedia

Presa din Anglia a simulat tragerea la sorți pentru EURO 2024! Jurnaliștii britanici au alcătuit grupele turneului final care va avea loc în Germania, iar România a fost repartizată într-o grupă în care se află un adversar imens.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tragerea la sorți pentru grupele EURO 2024 va avea loc, în mod oficial, la Hamburg, pe data de 2 decembrie, de la ora 19:00. „Tricolorii” lui Edi Iordănescu se află în urna a 2-a la tragere, având în vedere că, după victoria cu Elveția, România și-a câștigat grupa de calificare. Ultima partidă a primei reprezentative din preliminarii a fost în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Presa din Anglia a simulat tragerea la sorți pentru EURO 2024! România a fost repartizată în Grupa C

Publicația engleză thesun.co.uk a făcut o simulare a tragerii la sorți care va avea loc pe data de 2 decembrie. În urma acesteia, elevii lui Edi Iordănescu au fost repartizați în Grupa C a turneului final din Germania, alături de Franța, Slovenia și câștigătoarea play-off-ului C, de pe ruta de Liga Națiunilor.

În simularea britanicilor, Grupa D ar putea fi considerată „grupa morții”, având în vedere că din aceasta fac parte Anglia, Turcia, Scoția și Italia.

Iată cum arată toate grupele turneului final din Germania, potrivit simulării făcute de englezi:

Reclamă

România, în urna a 2-a pentru tragerea la sorți! Cum arată urnele

Urna 1

Urna 2

Urna 3

Reclamă 4 / 0/3
  • Olanda
  • Scoția
  • Slovenia
  • Slovacia
  • Cehia
  • Croația

Urna 4

  • Italia
  • Serbia
  • Elveția
  • Câștigătoare play-off A
  • Câștigătoare play-off B
  • Câștigătoare play-off C

Edi Iordănescu a intrat în istoria echipei naționale

În momentul de față, Edi Iordănescu se află pe locul al 3-lea în topul selecționerilor care au adunat cele mai multe partide consecutive fără înfrângere, la echipa națională a României. Pe poziția a 2-a se află chiar tatăl acestuia, Anghel Iordănescu, în timp ce primul loc este ocupat de Victor Pițurcă, care i-a dus pe „tricolori” la Campionatul European din 2008, care a avut loc în Elveția și în Austria.

După campania de calificare pentru EURO 2024, actualul selecționer al echipei naționale a strâns 12 partide la rând fără înfrângere, având în vedere faptul că pe lângă cele 10 partide din calificări se mai adaugă și alte 2 meciuri din Liga Națiunilor, la care tot Edi Iordănescu a stat pe banca României. Astfel, prima reprezentativă a României nu a mai pierdut nicio partidă oficială din vara anului 2022.

De cealaltă parte, „Tata Puiu” a strâns 13 meciuri fără înfrângere pe banca primei reprezentative, în perioada august 1996 – iunie 1998. După cum a fost menționat anterior, topul este condus de Victor Pițurcă, selecționer care a adunat 14 partide fără înfrângere pe banca echipei naționale, în perioada iunie 2005 – octombrie 2007

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 2-2. Clujenii au reușit să egaleze, după o gafă colosală în apărarea „câinilor” 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” 20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:05 LIVE VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 VIDEOBernadette Szocs a pierdut partida cu Natalia Bajor, la Saudi Smash 2024. Diaconu şi Dragoman, eliminate 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj Vezi toate știrile
Citește și