Închide meniul

Presiune pe Gigi Becali! Jucătorii de la FCSB visează la Jocurile Olimpice

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 mai 2021, 9:07

Reclamă
Presiune pe Gigi Becali! Jucătorii de la FCSB visează la Jocurile Olimpice

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Presiune pe Gigi Becali. Andrei Vlad vrea la Tokyo

Presiune pe Gigi Becali. Aflat la echipa națională, Vlad i-a transmis patronului de la FCSB că și-ar dori să reprezinte România la Olimpiadă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Presiune pe Gigi Becali

Andrei Vlad consideră că participarea la Jocurile Olimpice este o șansă unică în viață.

Îmi doresc să merg la Tokyo, să vedem dacă voi fi lăsat. E o șansă unică în viață„, a declarat Andrei Vlad pentru frf.ro.

Naționala de fotbal a României va participa la Jocurile Olimpice după o absență de 57 de ani, dar selecționerul Mirel Rădoi nu se va putea baza pe unii dintre cei mai valoroși tineri jucători.

Dragoș Nedelcu vrea și el la Jocurile Olimpice

Nu doar Vlad i-a cerut lui Becali să poată merge la Jocurile Olimpice. În urmă cu câteva zile, Dragoș Nedelcu și-a exprimat și el dorința de a fi prezent la Tokyo.

Reclamă

Este cu mult peste așteptările mele, poate este cel mai înalt nivel la care poți juca, la Jocurile Olimpice. Depinde ce strategie va fi pentru că sunt multe la mijloc și nu știu care este planul clubului„, a spus și Nedelcu, în urmă cu câteva zile.

Gigi Becali nici nu vrea să audă de Jocurile Olimpice

Finanțatorul FCSB nici nu vrea să audă de Jocurile Olimpice. Gigi Becali pune pe primul loc calificarea echipei sale în grupele Conference League. Dacă la început a fost foarte vehement, Becali se pare că a fost înduplicat de Mirel Rădoi să lase unu sau doi jucători la lot.

Ce Olimpiadă? Niciun jucător, nu las niciun jucător. Ce să las? Nu las niciun jucător. Să trimită Burleanu jucători, și cu arbitrii„, a transmis Gigi Becali, în urmă cu ceva timp.

Reclamă 4 / 0/3

Programul României la Jocurile Olimpice

România a fost repartizată în grupa B, alături de Noua Zeelandă, Coreea de Sud și Honduras.

22 iulie: Noua Zeelanda – Coreea de Sud
Honduras – România

25 iulie: Noua Zeelanda – Honduras
România – Coreea de Sud

28 iulie: România – Noua Zeelandă
Coreea de Sud – Honduras

Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:14 Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu 19:51 Poli Iași cere suspendarea lui Homawoo pentru accidentarea cumplită provocată lui Luca Mihai! Anunţul Comisiei de Disciplină 19:29 Şerveţelul pe care Lionel Messi a semnat cu Barcelona, scos la licitaţie! Preţul de pornire este uriaş 19:25 România – Cehia 31-30! „Tricolorii” au avut un avans de 7 goluri în turul play-off-ului pentru CM de handbal masculin 18:59 FotoMarian Drăgulescu se însoară a treia oară! Cât de frumoasă este femeia care l-a convins să ajungă iar în faţa altarului 18:28 Rapid, sancţionată de Comisia de Disciplină înaintea meciului cu FCSB! Anunţul făcut de clubul din Giuleşti 18:02 EXCLUSIVVictor Piţurcă şi-a dezvăluit marele vis, la împlinirea a 68 de ani! 17:42 „Eu sunt pisică, nu cârtiţă” Bogdan Lobonţ a venit cu replica, după derapajul lui Robert Niţă: „Vă spun un principiu fundamental” 17:27 VideoCamelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 8 mai 17:03 FotoCamila Giorgi s-a retras din tenis! Modul uluitor prin care italianca a ales să îşi încheie cariera Vezi toate știrile
Citește și