Închide meniul
Video

Prima reacţie a lui Edi Iordănescu după ce România a învins Elveţia şi a terminat grupa pe primul loc!

Bogdan Stănescu Publicat: 21 noiembrie 2023, 23:54

Reclamă

Edi Iordănescu va lipsi de la tragerea la sorţi a grupelor Ligii Naţiunilor

Edi Iordănescu, la finalul unui meci al naţionalei României / AntenaSport

Edi Iordănescu a oferit prima reacţie, în direct pentru Antena 1, după ce România a învins Elveţia cu 1-0 şi a câştigat grupa I de calificare la EURO 2024. România – Elveţia 1-0 a fost LIVE EXCLUSIV pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După calificarea la EURO 2024, obţinută deja din meciul cu Israel, şi după victoria fantastică împotriva Elveţiei, din meciul de astăzi, Edi Iordănescu le-a transmis suporterilor „să fie mândri de aceşti băieţi”.

Prima reacţie a lui Edi Iordănescu după ce România a învins Elveţia şi a terminat grupa pe primul loc!

Sentimente fantastice, o bucurie fără margini şi un sentiment de mândrie pentru că antrenez nişte fotbalişti deosebiţi, cu un caracter deosebit.

(n.r: despre faptul că a făcut milioane de oameni fericiţi) A fost lucrul care ne-a motivat cel mai tare. Românii, lipsa performanţei şi generaţia asta, care e una deosebită şi care continuă să crească.

Cred că într-o toată ecuaţia asta am avut un singur merit, că am crezut în ei şi i-am făcut să înţeleagă cât pot să crească şi ce pot să realizeze împreună.

Reclamă

(n.r.: mesajul pentru români) Să fie mândri de aceşti băieţi”, a declarat Edi Iordănescu, exclusiv pentru Antena 1 după România – Elveţia 1-0.

România a câştigat grupa I de calificare la EURO 2024, cu 22 de puncte. A doua clasată, Elveţia, a terminat grupa la 5 puncte în spatele României.

România a încheiat neînvinsă această grupă de calificare la EURO 2024, cu 6 victorii şi 4 rezultate de egalitate. La tragerea la sorţi a grupelor EURO 2024, România se va afla în urna a 2-a.

Reclamă 4 / 0/3

România, în urna a doua la tragerea la sorţi pentru EURO 2024. Cum arată grupa „morţii” şi grupa uşoară. Toate urnele

România a rămas în urna a doua la tragerea la sorţi pentru EURO 2024, după ce a învins Elveţia în ultimul meci din Grupa I. Victoria senzaţională a tricolorilor s-a văzut în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Denis Alibec a înscris golul care i-a ridicat în picioare pe 50.000 de fani care au fost prezenţi pe Arena Naţională. Fanii au avut astfel un nou motiv de sărbătoare, după ce a obţinut calificarea la turneul final împotriva Elveţiei.

Obligaţi să nu piardă pentru a rămâne în urna a doua, jucătorii lui Edi Iordănescu şi-au îndeplinit obiectivul şi au încheiat neînvinşi grupa din preliminarii.

Urna 1

Germania, Portugalia, Franţa, Spania, Belgia, Anglia

Urna 2

Ungaria, Turcia, Danemarca, Albania, România, Austria

Reclamă

Urna 3

Olanda, Scoţia, Slovenia, Slovacia, Cehia, Croaţia

Urna 4

Italia, Serbia, Elveţia, 3 echipe din play-off-ul Nations League

Tragerea la sorţi va avea loc la Hamburg, pe 2 decembrie, şi va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe AS.ro. Jucătorii din naţionala României au de ce să aibă emoţii.

Cum arată „grupa morţii” pentru tricolori:

Cum arată grupa uşoară pentru tricolori:

Naţionala României poate ajunge să joace din nou împotriva Elveţiei, naţională cu care a obţinut 4 puncte în „dubla” din Grupa I.

Denis Alibec a marcat după o fază superbă în România – Elveţia

Denis Alibec a marcat după o fază superbă în România – Elveţia. În minutul 50 al meciului, Nicolae Stanciu a centrat pentru Olimpiu Moruţan, acesta a recentrat cu capul pentru Denis Alibec, iar atacantul naţionalei a reluat perfect, cu poarta goală. România – Elveţia a fost LIVE pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Cei 50.000 de fani ai naţionalei sunt în culmea fericirii după ce Denis Alibec a deschis scorul. Nu ne trebuie decât un egal pentru a termina grupa pe primul loc, dar o victorie ar fi fantastică.

România ar încheia preliminariile cu 22 de puncte, 6 victorii şi 4 egaluri, în timp ce Elveţia ar rămâne cu cele 17 puncte pe care le avea înaintea acestui meci de pe Arena Naţională.

Tot în a doua repriză, în minutul 55, a fost o fază controversată. Florinel Coman a căzut în careu şi s-a cerut penalty pentru România, dar arbitrul a lăsat jocul să continue.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și