Închide meniul

Prima reacţie oficială din partea FRF, după ce Federaţia a fost acuzată că l-a umilit pe Edi Iordănescu!

Bogdan Stănescu Publicat: 25 iulie 2024, 9:39

Reclamă
Prima reacţie oficială din partea FRF, după ce Federaţia a fost acuzată că l-a umilit pe Edi Iordănescu!

Prima reacţie oficială din partea FRF, după ce Federaţia a fost acuzată că l-a umilit pe Edi Iordănescu!

Răzvan Burleanu şi Edi Iordănescu / Hepta

A venit prima reacţie oficială din partea FRF, după ce Federaţia Română de Fotbal a fost acuzată că l-a umilit pe Edi Iordănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Prunea a susţinut că salariul pe care i l-ar fi propus FRF lui Edi Iordănescu pentru reînnoirea contractului ar fi fost unul umilitor.

Prima reacţie oficială din partea FRF, după ce Federaţia a fost acuzată că l-a umilit pe Edi Iordănescu!

“Nu știu de ce spune Prunea că l-am umilit pe Edi Iordănescu. Trebuie să îl întrebăm pe el. (n.r.: A zis că a FRF l-a umilit) Poate așa o să zică și de Gică Hagi că îl umilim și el va accepta condițiile care i-ar fi fost propuse și lui Edi Iordănescu.

Într-un moment ca ăsta știți cum e. Până acum un an de zile același Prunea îl făcea praf pe Edi Iordănescu. Indiferent ce se întâmplă, Federația trebuie să fie de vină în cazul lui Florin Prunea.

Asta e 100%. Tot ce ținea de Federație era criticat. Dacă erau lucruri bune, asta datorită lui Edi Iordănescu, iar dacă era ceva mai puțin bun, asta din cauza Federației și a lui Răzvan Burleanu.

Reclamă
Reclamă 4

Dacă se menține același criteriu de discuție, oricine va primi acest salariu va fi super umilit. Agenda lui Florin Prunea din 2014 este doar împotriva Federației. Timp de 10 ani nu s-a făcut chiar nimic bun la FRF?”, a declarat Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF Răzvan Burleanu, la fanatik.ro.

Florin Prunea l-a criticat pe Răzvan Burleanu pentru salariul care i-a fost propus lui Edi Iordănescu

Florin Prunea l-a criticat pe preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, pentru salariul pe care i l-ar fi propus lui Edi Iordănescu. Selecţionerul României îşi termină contractul cu FRF la sfârşitul acestei luni şi a anunţat deja că va părăsi echipa naţională. AntenaSport dezvăluia în exclusivitate anterior că Edi Iordănescu luase deja decizia de a pleca şi îşi înştiinţase staff-ul despre această hotărâre.

„Eram convins că nu va continua. Când eram la FRF cu Pițurcă. După ce a calificat naționala la EURO 2008, el avea salariu 35.000 de euro.

Reclamă

L-au chemat Ionuț Lupescu și cu Mircea Sandu a doua zi la Federație și i-au făcut imediat 50.000 de euro. Să îi arate că îl vor. Eu nu înțeleg de ce președintele FRF nu a făcut asta cu Edi.

(n.r. că i s-a propus o mărire de 5.000 de euro lui Edi Iordănescu) Mi se pare jenant. Când aduci 12.5 milioane de euro, faci ceva. Faci orice e posibil că îl dorești. Nu îi dai 5.000 în plus. Dacă au făcut așa ceva e jenant.

Îi arăt antrenorului că îl vreau. Îi fac un contract pe care nu îl poate refuza. Nu e posibil ca președintele să câștige mai mult decât selecționerul. E o anomalie. Nu există așa ceva, să îi dai 5.000 în plus. E o jignire”, a declarat Florin Prunea, conform digisport.ro.

Edi Iordănescu a plecat de la echipa naţională a României! Anunţul oficial făcut de FRF

Edi Iordănescu a plecat de la echipa naţională a României! Anunţul oficial făcut de FRF. Iordănescu, al cărui contract expiră la finalul lunii iulie, nu va continua pe banca echipei naționale a României.

„Numit la începutul anului 2022, Edi Iordănescu a preluat conducerea echipei naționale într-un moment important, aducând o viziune nouă și o abordare modernă în pregătirea și managementul echipei. În mandatul său, echipa națională a înregistrat următoarele rezultate.

După o campanie în Liga Națiunilor, în 2022, care a reprezentat o etapă de pregătire a preliminariilor pentru EURO 2024, FRF a decis continuarea colaborării, iar în campania de calificare pentru turneul final din Germania echipa națională a încheiat pe primul loc, neînvinsă și cu doar 5 goluri primite în cele 10 partide.

Performanțele au continuat și la turneul final al EURO 2024, unde, sub conducerea lui Edward Iordănescu, România a câștigat grupa, depășind Belgia, Slovacia și Ucraina. Mai mult, în primul meci al turneului final, tricolorii au reușit cea mai categorică victorie din istoria participărilor la turneele finale, mondiale și europene, învingând Ucraina cu scorul de 3-0.

Ca urmare a discuțiilor avute, Federația Română de Fotbal înțelege și respectă decizia lui Edward Iordănescu de a face o pauză. În același timp, îi mulțumește acestuia pentru munca depusă, pentru dedicarea sa în această perioadă plină de provocări și pentru rezultatele obținute la Echipa Națională și îi urează mult succes în viitoarele sale proiecte, având convingerea că Edward Iordănescu va continua să aibă un impact pozitiv în fotbalul românesc și în viitor. Răzvan Burleanu ar fi contactat înlocuitorul lui Edi Iordănescu la naţionala României”, a anunţat frf.ro.

Ce rezultat va fi la Maribor - Universitatea Craiova?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:02

VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!

0:01

Costel Gâlcă, discurs clar după Maribor – Universitatea Craiova 2-0: „Nu e imposibil, putem să întoarcem rezultatul!”

23:34 25 iul.

EXCLUSIV„Maccabi nu e Manchester City!” Jugurtha Hamroun, convins că FCSB nu va avea emoţii în returul din Ungaria: „Toţi banii pe ei!”

23:06 25 iul.

Florin Maxim, discurs tare după ce Corvinul a obţinut un nou rezultat istoric în Europa: „Doar la noi se pun întrebările astea!”

23:00 25 iul.

Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024

23:00 25 iul.

VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars

1 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 2 Cum ar putea arăta primul 11 al Universităţii Craiova în duelul cu Maribor (Antena Stars şi AntenaPLAY, 21:15) 3 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus” 4 Mutarea de zeci de milioane de euro care i-a fost propusă lui Gigi Becali: „Se duce în grupele Ligii Campionilor” 5 „M-a sunat cineva de la City pentru un jucător din România” Adrian Ilie, dezvăluiri fabuloase: „Am crezut că fac glume” 6 Dosar penal pentru Gică Craioveanu după ce a fost prins la volan cu permisul suspendat
Citește și