Închide meniul

Prima uriaşă pe care o vor împărţi angajaţii FRF, dacă România se va califica la EURO: „Vom fi ultimii pe listă!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 15 noiembrie 2023, 16:46

Prima uriaşă pe care o vor împărţi angajaţii FRF, dacă România se va califica la EURO: „Vom fi ultimii pe listă!

Mihai Stoichiţă a anunţat când vor avea loc negocierile dintre Răzvan Burleanu şi Edi Iordănescu legate de prelungirea contractului

Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă, în timpul unei conferinţe de presă/ Hepta

S-a aflat prima uriaşă pe care o vor împărţi angajaţii FRF, dacă România se va califica la EURO 2024. Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu, a dezvăluit ce sume colosale vor încasa membrii Federaţiei, în cazul în care „tricolorii” vor obţine biletele pentru turneul final de anul viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România este pe primul loc în grupa de calificare, urmând să se dueleze cu Israel şi Elveţia, în ultimele două meciuri din preliminarii. Bătălia finală cu elveţienii va fi pe 21 noiembrie, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, de la ora 21:45.

Prima uriaşă pe care o vor împărţi angajaţii FRF, dacă România se va califica la EURO

Andrei Vochin a dezvăluit că UEFA îi va acorda României suma de 10 milioane de euro, dacă se va califica la EURO 2024. Din această sumă, 7-8% va merge către angajaţii FRF. Astfel, membrii Federaţiei vor împărţi o sumă între 700.000 şi 800.000 de euro.

Vochin a mai declarat că cele mai mari sume vor merge către jucători şi staff, iar angajaţii FRF vor fi „ultimii pe listă” şi vor încasa cel mai puţin, dacă România va merge la EURO 2024.

„(n.r. vor primi angajații FRF prime pentru calificarea la Euro?) Normal că subiectul… există precedent, da? La Campionatul European din Franța, prin Comitetul Executiv, s-a…

Reclamă

(n.r. e deja stabilit cuantumul?) La jucători, antrenori, da, dar la staff-ul Federației nu. (n.r. era 50% din cea mai mare primă de jucător?) Nu… mulțumesc! (n.r. președintele a luat atât?) Nu mai știu.

Știu că atunci toată premierea oamenilor din Federație, care sunt 150, a fost 7% din cât s-a primit de la UEFA, adică 8 milioane de euro.

Deci a fost 7% suma oferită tuturor angajaților FRF. Acum cred că se primesc în jur de 10 (n.r. milioane de euro pentru calificare), probabil că același algoritm va fi. La jucători s-a păstrat același, din câte știu eu, la antrenori, la fel.

Reclamă 4 / 0/3

Ultimii, cu voia dumneavoastră, pe listă vor fi angajații Federației, dar nu mai mult de 7-8% cred, că așa a fost și data trecută”, a declarat Andrei Vochin, conform orangesport.ro.

Ce cotă a ajuns să aibă România pentru calificarea la EURO 2024

Bookmakerii au stabilit cota pe care o are România pentru calificarea la EURO 2024. Tricolorii se află înaintea dublei cu Israel şi Elveţia, meciuri ce vor avea loc pe 18 şi 21 noiembrie, de la 21:45. România – Elveţia e live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Cu două meciuri rămase de disputat din campania de califiare la EURO 2024, România e pe primul loc în Grupa I, cu 16 puncte, fiind urmată de Elveţia (15) şi Israel (11), ambele cu un meci mai puţin disputat.

Astfel, în aceste condiţii, specialiştii i-au atribuit României o cotă de 1.45 pentru calificarea la EURO 2024. Mai mult, pentru câştigarea Grupei I, România are o cotă de 5.

Elveţia este favorită la câştigarea grupei, cu o cotă de 1.20, Israel având o cotă de 15. 2.50 este cota pe care a primit-o Israel pentru o calificare la competiţia din Germania. O surpriză uriaşă e considerată Kosovo, care are cotă 20 pentru o performanţă istorică de a ajunge la un european.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins Vezi toate știrile
Citește și