Închide meniul

Primoz Gliha a criticat arbitrajul din România – Kosovo: „Această brigadă a fluierat într-o singură direcţie”

Alex Masgras Publicat: 13 septembrie 2023, 9:42

Reclamă
Primoz Gliha a criticat arbitrajul din România – Kosovo: „Această brigadă a fluierat într-o singură direcţie

Primoz Gliha a criticat arbitrajul din România - Kosovo

Primoz Gliha, selecţioner Kosovo / Profimedia

Primoz Gliha a criticat arbitrajul din România – Kosovo. Selecţionerul sloven al naţionalei kosovare este de părere că formaţia sa putea scoate mai mult din confruntarea de pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce a jucat mai bine de o repriză în superioritate numerică, România a câştigat cu 2-0 partida cu Kosovo, graţie golurilor marcate de Nicolae Stanciu şi Valentin Mihăilă, din minutele 83, respectiv 90+3.

Primoz Gliha a criticat arbitrajul din România – Kosovo: „Această brigadă a fluierat într-o singură direcţie”

Primoz Gliha, selecţionerul oaspeţilor, a vorbit despre arbitraj la finalul meciului de pe Arena Naţională. Gliha crede că echipa sa putea scoate mai mult, mai ales înainte de cartonaşul roşu primit în minutul 42 de Muriqi.

De asemenea, Gliha a criticat modul în care Willy Delajod, arbitrul francez de 30 de ani, fără multă experienţă la nivel internaţional, a condus partida de la Bucureşti. În prelungirile primei reprize, Delajod i-a arătat cartonaşul galben lui Gliha.

„Pentru ei s-a acordat un penalty, iar pentru noi un cartonaș roșu. Din start este clar că ne-am aflat într-o situație foarte grea în aceste condiții.

Reclamă

Am avut ocazii foarte bune, în special în prima repriză, dar nu am reușit să marcăm. Aici a fost problema pentru noi. Putea fi totul altfel dacă am fi deschis scorul la ocazia lui Zhegrova.

Am avut patru ocazii clare, dar totul devine mult mai greu când ești nevoit să joci în inferioritate numerică. Trebuie să spunem câteva cuvinte despre arbitri, nu înțeleg unele dintre deciziile lor.

Problema a fost la întreaga manieră de arbitraj, care ar fi trebuit să ofere șanse egale pentru ambele echipe. În schimb, această brigadă a fluierat într-o singură direcție”, a declarat Primoz Gliha, potrivit gazetaexpress.com.

Reclamă 4 / 0/3

Edi Iordănescu, prima reacţie după România – Kosovo

România a reuşit să câştige cu emoţii meciul de mare luptă cu Kosovo. Golurile au fost marcate de Nicolae Stanciu (83) şi Valentin Mihăilă (90+3). Naţionala antrenată de Edi Iordănescu a obţinut un succes extrem de important în drumul spre turneul final.

„Felicitări băieţilor, au fost minunaţi, au arătat caracter, personalitate. Au arătat că ştiu să depăşească momentele grele, ce se întâmplă în jurul echipei naţionale nu e uşor de digerat. Am băieţi cu caracter, cu suflet mare şi băieţi cu valoare. Am obţinut o victorie meritată total şi mergem înainte cu încredere.

(Reporter: V-aţi temut că putem pierde cu 0-3 când s-a întrerupt meciul?) Da, normal că nu doream aşa ceva. Să ratezi o calificare la masa verde nu era ok. Sunt suporteri care au încurajat tot timpul echipa naţională şi îi rog din suflet să meargă înainte şi să se concentreze pe încurajarea echipei naţionale.„, a declarat Edi Iordănescu în exclusivitate pentru AS.ro.

Cum arată clasamentul din grupa României:

  • 1. Elveţia 14p
  • 2. România 12p
  • 3. Israel 11p
  • 4. Kosovo 5p
  • 5. Belarus 4p
  • 6. Andorra 2p
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:34 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu luptă acum, LIVE în AntenaPLAY 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente e ACUM, live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB Vezi toate știrile
Citește și