Închide meniul
Foto

Primul antrenament al „tricolorilor”, înaintea meciurilor de pregătire pentru EURO! Doi jucători nu s-au antrenat

Viviana Moraru Publicat: 27 mai 2024, 21:19

Reclamă
Primul antrenament al „tricolorilor”, înaintea meciurilor de pregătire pentru EURO! Doi jucători nu s-au antrenat

Primul antrenament al "tricolorilor", înaintea meciurilor de pregătire pentru EURO

Florinel Coman, în timpul unui antrenament la echipa naţională/ FRF

Primul antrenament al „tricolorilor”, înaintea meciurilor de pregătire pentru EURO 2024, s-a efectuat astăzi, la baza de pregătire de la Mogoşoaia. 14 jucători a avut Edi Iordănescu la dispoziţie, în cadrul sesiunii de pregătire.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România va disputa două partide amicale luna viitoare, înainte de a lua startul la EURO 2024. „Tricolorii” se vor duela cu Bulgaria şi Liechtenstein, pe 4 şi 7 iunie, pe stadionul din Ghencea. Duelul cu Liechtenstein va fi în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Primul antrenament al „tricolorilor”, înaintea meciurilor de pregătire pentru EURO

Jucătorii de la FCSB au avut o vacanţă scurtă şi au fost prezenţi la antrenamentul naţionalei de la Mogoşoaia. Florinel Coman, Ştefan Târnovanu, Adrian Şut şi Darius Olaru s-au pregătit sub comanda lui Edi Iordănescu.

Doi „tricolori”, anume Deian Sorescu şi Andrei Burcă, au rămas la hotel pentru a efectua exerciţii de recuperare, dat fiind faptul că nu sunt refăcuţi complet după accidentările suferite la echipele de club.

„Tricolorii au efectuat în această seară prima ședință de pregătire înainte de ultimele teste premergătoare turneului final din Germania. În cantonamentul de Mogoșoaia au ajuns deja 16 tricolori. Dintre aceștia, 14 s-au pregătit pe gazon, iar 2, Burcă și Sorescu, au efectuat exerciții de refacere și recuperare la hotel”, a anunţat frf.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Pe lângă cei patru jucători de la FCSB, Nicuşor Stanciu, Valentin Mihăilă, Dina Grameni, Daniel Bîrligea, Răzvan Sava, Dennis Man, Denis Alibec, Marius Marin, Adrian Rus şi Vasile Mogoş s-au antrenat astăzi la Mogoşoaia.

Edi Iordănescu a dezvăluit de ce se teme înainte de EURO 2024

Edi Iordănescu a dezvăluit de ce se teme înainte de EURO 2024. Selecţionerul României a vorbit despre naţionala României, cu câteva zile înaintea ultimelor meciuri de pregătire pentru turneul final din Germania.

„Este o supărare a mea. Mi-aş fi dorit să stăm mai bine cu băieţii din străinătate la nivel de minute. Asta este situaţia, prea multe lucruri nu mai putem schimba. Este important să dăm minute, să fim pregătiţi.

Reclamă

Este ultimul test din care mai putem trage concluzii şi mai putem interveni, chiar dacă foarte puţin. Planul a fost stabilit, încercăm să fim cât mai bine pregătiţi din toate punctele de vedere, inclusiv emoţional.

E o realitate care nu-mi dă pace, dar trebuie să analizăm obiectiv, pentru că doar aşa putem compensa lipsa de experienţă comparativ cu adversarele noastre raportat la turnee finale. Slovacia, chiar dacă avem tendinţa de a analiza superficial, va fi la al treilea turneu final consecutiv. Ucraina va fi la al 4-lea Campionat European consecutiv! Belgia e o prezenţă constantă.

Noi avem doar 2 jucători care ştiu ce înseamnă un turneu final. Este o discrepanţă importantă de experienţă la un asemenea nivel. Nu în ultimul rând, experienţa la nivel de cluburi care ne este inferioară. Dar trebuie să compensăm aceste lucruri, să ştim cum să compensăm şi apoi cu convingere să mergem înainte”, a declarat Edi Iordănescu, potrivit frf.ro.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:15 26 iun.

Situaţie incredibilă la EURO 2024! Danemarca s-a calificat în optimi, după al nouălea criteriu de departajare

0:09 26 iun.

Anglia – Slovenia 0-0, Danemarca – Serbia 0-0! Clasament decis la ultimul criteriu de departajare în Grupa C! Cine s-a calificat

23:31

Slovacia – România, LIVE TEXT miercuri, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

23:31

Edi Iordănescu ştie ce se va întâmpla la Ucraina – Belgia, meci de maxim interes pentru România! Pronosticul oferit

23:19

Kylian Mbappe, surprins înjurându-l pe Robert Lewandowski! Ce s-a întâmplat la finalul meciului Franţa – Polonia

23:07

„Va mai face FCSB transferuri?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc. Care este tactica lui Gigi Becali

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și