Închide meniul

Primul antrenor care se autopropune la naţionala României! „Tot timpul m-am simțit în stare, dar asta este”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 noiembrie 2021, 17:08

Primul antrenor care se autopropune la naţionala României! „Tot timpul m-am simțit în stare, dar asta este

Răzvan Burleanu e președintele FRF

Răzvan Burleanu, în cadrul unui eveniment / Hepta

„Ne trebuie cineva care să facă rezultate imediate, să obțină calificări. Nu proiecte pe termen lung, nu este timp de formare, echipa națională nu este club, unde ai timp să formezi jucători. Ei trebuie să vină deja formați și sa zbârnâie pentru echipa națională. Ce să construim? Construim de 100 de ani și ce facem? Tot acasă stăm.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Viorel Moldovan se autopropune la naţionala României

Nu știu, hai să fac o glumă. Copiem linia politică din România și găsim un selecționer prin rotație. La fiecare acțiune să o pregătească un selecționer. Dacă nu pierde, continuă. Dacă face egal sau pierde, vine altul. În deplasare, egalul se consideră rezultat pozitiv. Se vehiculează fel și fel de nume, dar nu știu ce să spun.

De ce n-ar putea să fie Viorel Moldovan? Chiar și eu aș putea. Tot timpul m-am simțit în stare, dar asta este. Cred că un selecționer trebuie să aibă o anumită vârstă și experiență. Cred că au fost suficiente experimente la națională și nu știu dacă putem continua la fel. Îi văd pe Boloni, Pițurcă sau Mircea Lucescu. Îți trebuie și o prestanță. Toți trei au avut performanțe”, a spus Moldovan, citat de digisport.ro.

Edi Iordănescu este dorit la naţionala României. Reacţia antrenorului

Edi Iordănescu a avut o primă reacţie după ce au apărut informaţii că ar fi fost sunat de Răzvan Burleanu pentru a deveni selecţionerul României. Dorit de FRF, fostul antrenor al lui FCSB a decis să rupă tăcerea şi a oferit un interviu în exclusivitate pentru AS.ro.

Liber de contract după ce şi-a dat demisia de la vicecampioana României, Edi Iordănescu exclude varianta că ar fi purtat negocieri cu preşedintele Federaţiei. Tehnicianul de 43 de ani asigură că singurele oferte pe care le-a primit au fost de la cluburi din afara ţării.

Reclamă

„Am spus că nu mai ies public o perioadă şi vreau să-mi menţin decizia. Vă rog să nu mă mai sunaţi o perioadă pentru că o să vă refuz şi nu îmi place să fac asta. Nu am discutat cu nimeni despre echipa naţională. Singurele discuţii pe care le-am avut, după plecarea mea de la FCSB, au fost în străinătate. Am fost contactat de agenţi, intermediari. Sunt ceva discuţii în desfăşurare, vedem ce va urma.

E totuşi ceva ce mă deranjează. Nu este prima oară când se vorbeşte despre mine şi despre o eventuală susţinere politică pe care o am. E adevărat că tatăl meu a fost implicat, în trecut, în politică. Dar sunt mulţi ani de atunci şi nu am apelat niciodată la ajutor politic. Nici nu ştiu dacă l-aş fi primit.

Am două motive pentru care nu am făcut asta. Sunt foarte stăpân pe munca mea şi apoi orgoliul meu a însemnat mereu o barieră. Am luat-o de jos, de la liga a 3-a şi a 2-a şi m-am chinuit. Nu mi-a fost uşor. Apoi la Liga 1 am luat echipe în condiţii foarte grele şi mi-am îndeplinit mereu obiectivele. Cu muncă şi sacrificii. Din acest motiv, primul jurnalist sau persoană care va mai face afirmaţii neacoperite în spaţiul media despre o astfel de ipoteză, va trebui să probeze asta. Ştiu că trăim într-o ţară în care critica e sport naţional, dar deja e prea mult. Nu permit nimănui să îşi bată joc de munca mea„, a declarat Edi Iordănescu în exclusivitate pentru AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Viorel Moldovan a mai fost secundul naţionalei României
  • Moldovan a condus şi naţionala U21 a României

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile Vezi toate știrile
Citește și