Închide meniul

Probleme în lotul naţionalei, înaintea „dublei” cu Israel şi Elveţia! Un jucător a fost izolat în cantonament

Viviana Moraru Publicat: 15 noiembrie 2023, 18:40

Reclamă
Probleme în lotul naţionalei, înaintea „dublei cu Israel şi Elveţia! Un jucător a fost izolat în cantonament

Probleme în lotul naţionalei, înaintea "dublei" cu Israel şi Elveţia

Edi Iordănescu, în timpul unui meci al României/ Profimedia

Probleme în lotul naţionalei, înaintea „dublei” cu Israel şi Elveţia. Valentin Mihăilă se confruntă cu o răceală puternică, motiv pentru care membrii staff-ului „tricolorilor” au decis să-l izoleze faţă de restul grupului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România e gata de duelurile finale din preliminariile EURO 2024. „Tricolorii” se vor duela cu Israel, pe 18 noiembrie, iar bătălia finală cu Elveţia se va vedea pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, pe 21 noiembrie, de la ora 21:45.

Probleme în lotul naţionalei, înaintea „dublei” cu Israel şi Elveţia

Andrei Vochin a dezvăluit cu ce probleme se confruntă Valentin Mihăilă, înaintea meciurilor naţionalei. Mijlocaşul celor de la Parma a venit în cantonamentul „tricolorilor” extrem de răcit.

Consilierul lui Răzvan Burleanu a declarat că nu se pune problema ca Mihăilă să fie afectat de Covid-19, însă membrii staff-ului naţionalei au vrut să-i protejeze pe ceilalţi jucători, şi astfel l-au izolat pe mijlocaşul Parmei.

„Mihală a venit şi a fost răcit. Acum e pe finalul răcelii, chiar s-a izolat de grup. A fost izolat un pic de grup, ca să nu transmită. Din acest motiv nu a jucat în ultima etapă de campionat. E spre bine, e cam în a şaptea zi de răceală, e pe final. COVID nu este, din ce am înţeles, e o răceală. Cu amigdale. Stă singur în cameră, la şedinţele tehnice vine cu mască, încearcă să protejeze”, a declarat Andrei Vochin, conform orangesport.ro.

Reclamă

Valentin Mihăilă a fost „eroul” României în partida cu Elveţia. La scorul de 2-0 pentru elveţieni, mijlocaşul a marcat o „dublă”, iar „tricolorii” au scos un punct in extremis.

Ilie Dumitrescu are încredere că România se va califica la EURO 2024

Ilie Dumitrescu are încredere că România se va califica la EURO 2024 şi că se va impune în meciul cu Israel. Fostul internaţional român a făcut şi o comparaţie cu „tricolorii” din 2016, care au obţinut calificarea la turneul final din Franţa.

Ilie Dumitrescu este convins că România va învinge Israel şi că va obţine biletele pentru turneul final din Germania. Fostul internaţional mizează pe apărarea României, care este cea mai bună din grupa noastră, aşa cum s-a întâmplat şi în preliminariile EURO 2016, ultimul turneu final la care România a participat.

Reclamă 4 / 0/3

„Eu cred că vom câștiga cu Israel, am mare încredere că vom câștiga cu Israel. M-am uitat la meciul cu Kosovo, care a avut ocazii foarte mari. Este șansa noastră să scoatem maximum de la meciul ăsta.

Eu zic că trebuie să plecăm de la un lucru extrem de important, de la baza echipei națională, adică cea mai bună apărare. Îmi aduc aminte de precedenta campanie încheiată cu o calificare, în 2016, tot așa a fost, am avut cea mai bună apărare.

Israel e o echipă frumoasă, lucrată, dar pe faza defensivă… Putem să scoatem maximum de la meciul ăsta”, a declarat Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și