Închide meniul

Probleme pentru Alexandru Mitriţă la echipa naţională! Motivul pentru care a părăsit antrenamentul mai devreme

Viviana Moraru Publicat: 8 octombrie 2024, 8:29

Reclamă
Probleme pentru Alexandru Mitriţă la echipa naţională! Motivul pentru care a părăsit antrenamentul mai devreme

Probleme pentru Alexandru Mitriţă la echipa naţională

Alexandru Mitriţă/ Profimedia

Alexandru Mitriţă s-a lovit de probleme la echipa naţională. Mijlocaşul Universităţii Craiova a părăsit antrenamentul mai devreme şi a mers direct la vestiare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Mitriţă a fost convocat de Mircea Lucescu pentru „dubla” cu Cipru şi Lituania, din Liga Naţiunilor. Partida cu Lituania va fi în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, pe 15 octombrie.

Probleme pentru Alexandru Mitriţă la echipa naţională

Alexandru Mitriţă nu a încheiat pe teren, alături de ceilalţi „tricolori”, ultimul antrenament al naţionalei. Acesta a resimţit o problemă medicală şi nu a mai continuat pregătirea, notează gsp.ro.

Alexandru Mitriţă a mers la vestiare alături de unul dintre maseurii echipei naţionale, însă înainte de a părăsi terenul, s-a consultat şi cu Mircea Lucescu.

De la antrenamentul „tricolorilor” a lipsit şi Adrian Şut. Mijlocaşul FCSB-ului a venit accidentat la naţională şi a părăsit lotul naţionalei. În locul său, Mircea Lucescu l-a convovat pe Victor Dican.

Reclamă
Reclamă

Alexandru Mitriţă ar reprezenta o pierdere uriaşă pentru naţională, în cazul în care s-ar accidenta. Mijlocaşul a revenit în lotul „tricolor” odată cu revenirea lui Mircea Lucescu pe banca României. Acesta a reuşit să înscrie şi un gol, în duelul cu Lituania, din Ghencea, disputat luna trecută.

România este lider în grupa de Liga Naţiunilor, după primele două meciuri disputate. „Tricolorii” le-au învins pe Kosovo şi pe Lituania, în septembrie, cu scorul de 3-0, respectiv 3-1.

Mircea Lucescu a anunțat lotul României pentru meciurile cu Cipru și Lituania

Mircea Lucescu a anunțat lotul României pentru meciurile cu Cipru și Lituania, din Nations League. Duelul dintre Lituania și România va fi în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY, marți, 15 octombrie, de la ora 21:45.

Reclamă

PORTARI

Florin NIȚĂ (Damac | Arabia Saudită, 26/0), Horațiu MOLDOVAN (Sassuolo | Italia, 11/0), Ștefan TÂRNOVANU (FCSB, 2/0)

FUNDAȘI

Andrei RAȚIU (Rayo Vallecano | Spania, 23/1), Cristian MANEA (FC Rapid 1923, 25/2), Andrei BURCĂ (Baniyas | EAU, 33/1), Radu DRĂGUȘIN (Tottenham | Anglia, 23/0), Virgil GHIȚĂ (Cracovia | Polonia, 1/0), Alexandru PAȘCANU (FC Rapid 1923, 0/0), Nicușor BANCU (Universitatea Craiova, 41/2), Alexandru CHIPCIU (Universitatea Cluj, 45/6)

MIJLOCAȘI

Deian SORESCU (Gaziantep | Turcia, 19/0), Dennis MAN (Parma | Italia, 30/8), Nicolae STANCIU (Damac | Arabia Saudită, 76/15), Răzvan MARIN (Cagliari | Italia, 61/7), Marius MARIN (Pisa | Italia, 24/0), Darius OLARU (FCSB, 22/0), Adrian ȘUT (FCSB, 2/0), Ianis HAGI (Rangers | Scoția, 41/5), Florinel COMAN (Al-Gharafa | Qatar, 18/1), Valentin MIHĂILĂ (Parma | Italia, 26/5), Alexandru MITRIȚĂ (Universitatea Craiova, 20/4)

ATACANȚI

George PUȘCAȘ (Bodrum | Turcia, 45/11), Denis ALIBEC (Farul Constanța, 40/5), Denis DRĂGUȘ (Trabzonspor | Turcia, 17/4)

Reclamă

Va scoate Marius Şumudică echipa din criză?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:26

Andres Iniesta, copleşit de emoţii la conferinţa de retragere: „Lacrimile unui om care şi-a îndeplinit visurile!”

14:18

Florinel Coman a anunţat care e obiectivul României: „Să fii cu naţionala la un mondial e ceva de vis”

14:03

„Locul meu preferat!” Simona Halep se antrenează intens pentru următorul turneu! Cu cine s-a fotografiat

13:42

„E cea mai gravă accidentare!” Pompiliu Popescu, semnal de alarmă pentru Mihai Lixandru! Verdict dur pentru vedeta de la FCSB

13:01

Adevăratul motiv pentru care Dennis Man a rămas la Parma. Dezvăluirea făcută în Italia

12:56

Jucătorii naționalei, „gest de suflet” înainte de „dubla” cu Cipru și Lituania! Ce au făcut elevii lui Mircea Lucescu

1 FotoFlorinel Coman şi Ioana Timofeciuc se cunună religios! Soţia vedetei de la Al Gharafa a anunţat când va avea loc evenimentul 2 Răzvan Lucescu l-a anunţat pe Ivan Savvidis că e dispus să plece de la PAOK: „Dacă cineva nu este mulţumit, îmi fac bagajele” 3 FotoDiana Şucu, postare emoţionantă după ce a aniversat 17 ani de la cununia religioasă cu Dan Şucu! 4 Cine a răsturnat carul la Red Bull? Analiza lui Adrian Georgescu 5 FotoCum a putut să reacţioneze antrenorul lui Rangers, după ce Ianis Hagi a fost eliminat! Gestul făcut pe stadion de Clement 6 Ianis Hagi, eliminat la revenirea în prima echipă a lui Rangers! Cum au reacţionat fanii după pasa de gol
Citește și