Închide meniul

Problemele se țin scai de Mirel Rădoi. Două pierderi importante înaintea meciului cu Austria. Jucătorii au părăsit deja cantonamentul!

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 octombrie 2020, 13:32

Problemele se țin scai de Mirel Rădoi. Două pierderi importante înaintea meciului cu Austria. Jucătorii au părăsit deja cantonamentul!

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mirel Rădoi are motive de îngrijorare

  • Mirel Rădoi a primit vestea de la medicii naționalei
  • România - Austria, miercuri, 21:45, LIVE TEXT pe AS.ro

Este vorba de Dragoș Grigore și Sergiu Hanca. Aceștia nu puteau fi refăcuți până la ora partidei cu Austria, din Liga Națiunilor, și au părăsit cantonamentul. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tricolorii, fără Dragoș Grigore și Sergiu Hanca la meciul cu Austria

"Încă o veste tristă legată de indisponibilități în lotul României ☹ Dragoș Grigore și Sergiu Hanca au primit confirmarea medicală privind situația lor, în urma analizei staff-ului medical al echipei naționale, și ies din calcule pentru partida de mâine, cu Austria.

Sergiu Hanca suferă de o leziune musculară la nivelul coapsei drepte, apărută în urma antrenamentului oficial dinaintea meciului din Norvegia, în vreme ce Dragoș Grigore are o contractură musculară la nivelul gambei stângi cu risc ridicat de a degenera într-o leziune musculară.

Reclamă

Cei doi tricolori au părăsit în această după-amiază cantonamentul României de la Mogoșoaia. Însănătoșire grabnică, băieți!", se anunță într-un comunicat al FRF.

Dragoș Grigore s-a accidentat chiar înaintea meciului de baraj cu Islanda și mai are nevoie de timp pentru a putea reveni pe teren. Hanca a resimțit probleme medicale după revenirea în țară, la un antrenament. Din primele estimări va fi out aproximativ trei săptămâni.

Reclamă

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 Barcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid, 22:00, LIVE TEXT! Meciuri decisive pentru semifinalele Champions League 13:43 Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional! 13:20 VIDEOElizabeta Samara – Sabine Winter 1-3 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Adina Diaconu a pierdut partida cu Manika Batra 12:30 Famalicao – Sporting Lisabona LIVE VIDEO, 22:15, live în AntenaPLAY. „Leii” pot face un pas uriaş către titlu în Liga Portugal 12:15 „Un conducător serios nu face aşa ceva!” Dumitru Dragomir, avertisment pentru Dan Şucu. Ce îi cere să facă cu Cristiano Bergodi 11:17 Câţi bani cere Cristiano Bergodi pentru a pleca de la Rapid. Dan Şucu şi Victor Angelescu l-au băgat în şedinţă de urgenţă! 11:14 Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1: „N-are niciun sens să insistăm!” 10:52 SUA atacă medalia de aur la Jocurile Olimpice cu un nou „Dream Team”: LeBron James, Stephen Curry şi Kevin Durant, în echipă 10:42 FotoCole Palmer, „poker” şi trei recorduri spulberate pentru Chelsea! Imagini ruşinoase cu londonezii care se „bat” pentru minge 10:25 „E peste Coman, e de nivelul lui Drăguşin!” Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mirel Rădoi, la un pas de a fi noul antrenor al Universităţii Craiova
Liga 1 • 13 apr., 14:33
Mirel Rădoi, la un pas de a fi noul antrenor al Universităţii Craiova! Poartă negocierile finale cu Mihai Rotaru
Cuplu de echipă națională pentru Mihai Rotaru!
Liga 1 • 12 apr., 20:35
Cuplu de echipă națională pentru Mihai Rotaru! Propunere de senzație pentru patronul de la Universitatea Craiova
Victor Piţurcă, dezvăluire neaşteptată despre plecarea de la naţională
Echipa naţională • 12 apr., 10:41
Victor Piţurcă, dezvăluire neaşteptată: „Dacă ştiam că vine Iordănescu, nu mai plecam de la naţională! Trăgea sforile să revină!”
Mirel Rădoi a rupt tăcerea după ce a plecat de la Al Jazira
Fotbal • 9 apr., 22:52
„Nu voi tolera niciodată lipsa de disciplină!” Mirel Rădoi a rupt tăcerea după ce a plecat de la Al Jazira
Mirel Rădoi, dat afară de la Al Jazira
Fotbal extern • 9 apr., 18:33
Mirel Rădoi, dat afară de la Al Jazira! Anunţul oficial făcut