Închide meniul

Problemele se țin scai de Mirel Rădoi. Două pierderi importante înaintea meciului cu Austria. Jucătorii au părăsit deja cantonamentul!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 octombrie 2020, 13:32

Problemele se țin scai de Mirel Rădoi. Două pierderi importante înaintea meciului cu Austria. Jucătorii au părăsit deja cantonamentul!

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mirel Rădoi are motive de îngrijorare

Este vorba de Dragoș Grigore și Sergiu Hanca. Aceștia nu puteau fi refăcuți până la ora partidei cu Austria, din Liga Națiunilor, și au părăsit cantonamentul. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tricolorii, fără Dragoș Grigore și Sergiu Hanca la meciul cu Austria

"Încă o veste tristă legată de indisponibilități în lotul României ☹ Dragoș Grigore și Sergiu Hanca au primit confirmarea medicală privind situația lor, în urma analizei staff-ului medical al echipei naționale, și ies din calcule pentru partida de mâine, cu Austria.

Sergiu Hanca suferă de o leziune musculară la nivelul coapsei drepte, apărută în urma antrenamentului oficial dinaintea meciului din Norvegia, în vreme ce Dragoș Grigore are o contractură musculară la nivelul gambei stângi cu risc ridicat de a degenera într-o leziune musculară.

Cei doi tricolori au părăsit în această după-amiază cantonamentul României de la Mogoșoaia. Însănătoșire grabnică, băieți!", se anunță într-un comunicat al FRF.

Dragoș Grigore s-a accidentat chiar înaintea meciului de baraj cu Islanda și mai are nevoie de timp pentru a putea reveni pe teren. Hanca a resimțit probleme medicale după revenirea în țară, la un antrenament. Din primele estimări va fi out aproximativ trei săptămâni.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și