Închide meniul

Rădoi, mesaj dur pentru jucătorii naţionalei! "Dacă nu respectă principiile noastre nu vor mai fi convocaţi"

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 3 septembrie 2020, 15:56

Rădoi, mesaj dur pentru jucătorii naţionalei! "Dacă nu respectă principiile noastre nu vor mai fi convocaţi"

SportPictures / PAUL URSACHI /Sport Pictures via Hepta

Mirel Rădoi este selecţionerul României

Selecţionerul a convocat 23 de jucători pentru dubla cu Irlanda de Nord şi Austria şi îi avertizează pe jucători. Rădoi le transmite acestora că trebuie să respecte cu sfinţenie cele trei principii pe care el le-a transmis la antrenamente.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi: "Noi avem nişte principii pe care le-am transmis şi lor"

"Nu am cum să garantez lucruri pe care nu le pot stăpâni. Eu le pot spune doar care să fie reacţia lor în timpul jocurilor. Eu le cer anumite lucruri, dar nu pot să-i oblig să le facă. Este chestie de atitudine persoanlă. Noi avem aici nişte principii.

Avem nişte chestii pe care le-am transmis şi lor. Dacă nu le aplică o să-i atenţionăm, apoi o să stea cu noi pe bancă, iar apoi, probabil că nu o să mai fie convocat, dacă nu respectă principiile noastre", a declarat Mirel Rădoi înaintea meciului său de debut la echipa naţională.

Principiile lui Mirel Rădoi

Cele trei principii ale lui Mirel Rădoi, pe care vrea ca jucătorii să le respecte, sunt: agresivitatea, personalitatea şi determinarea.

Pe 4 și 7 septembrie, naționala României va întâlni Irlanda de Nord, la București, pe Arena Națională, și Austria, la Klagenfurt, în primele două jocuri din noua ediție a Ligii Națiunilor. Ambele partide se vor disputa de la ora 21:45 şi vor fi în format live text pe antenasport.ro.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:40 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! Vezi toate știrile
Citește și