Închide meniul

Rădoi, replică pentru Ianis: ”Dacă nu-ți place să ții mingea, alergi după ea!” Cum a reacționat la declarația lui Hagi

Antena Sport Publicat: 13 octombrie 2020, 8:50

Reclamă
Rădoi, replică pentru Ianis: ”Dacă nu-ți place să ții mingea, alergi după ea!” Cum a reacționat la declarația lui Hagi

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mirel Rădoi este selecţionerul României

Selecționerul i-a răspuns lui Ianis și a lăsat de înțeles că a fost vina jucătorilor că nu au făcut ce li s-a transmis la antrenament.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă jucătorii dau astfel de declarații, trebuie să le și probeze. Am primit raportul după meci. Când avem 19-20 de baloane pierdute, e normal că nu poți avea continuitate. Mingea e una singură, dacă nu o ai, înseamnă că e la adversar și trebuie să alergi după ea să o recuperezi. 

Dacă nu îți place să o ții în momentul în care o ai, e clar că trebuie să alergi după ea. Sunt momente în care, dacă nu faci ce ai antrenat la antrenament, alergi și mai mult de 4-5 minute după minge”, a declarat Mirel Rădoi la conferința de presă premergătoare meciului cu Austria.

Ianis Hagi: ”Întrebați-l pe selecționer de ce nu am avut ocazii”

Despre faptul că nu am avut ocazii trebuie să-l întrebați pe selecționer! Alergi 4-5 minute după minge și când ai mingea la picior nu mai poți să faci nimic, îți pierzi energia, suflul, poți doar să scoți un fault”, a fost declarația lui Ianis Hagi după meciul cu Norvegia.

Mirel Rădoi, reacție la declarația lui Gică Hagi

Mă bucur că Hagi este optimist. Asta încerc să le transmit și eu jucătorilor. Le transmite acest optimism jucătorilor şi asta înseamnă că şi pe noi ne obligă să fim optimişti în continuare. Important e ca asta să se vadă şi în jocul nostru”, a spus Rădoi.

Reclamă

Cine nu e optimist să plece”, a spus Hagi după umilința cu Norvegia, după ce a văzut declarațiile lui Rădoi, care se temea să nu luăm multe cu Austria.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:54 VIDEOUPDATE | Oliver Goethe a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică în AntenaPLAY (9:30) 18:50 Roberto De Zebri nu va mai fi antrenorul lui Brighton! Fostul jucător de la CFR Cluj, dorit de Barcelona și de Bayern 18:40 LIVE VIDEOCanada – Finlanda e ACUM în AntenaPLAY! Danemarca – Elveția 0-8 şi Letonia – Suedia 2-7 18:29 FotoBayer Leverkusen a primit trofeul de campioană a Germaniei! Echipa lui Xabi Alonso a terminat campionatul neînvinsă 18:26 Reacția lui Ciprian Marica, după ce s-a aflat că Denis Alibec ar semna cu Farul! Care este poziția echipei lui Gică Hagi 18:15 LIVE VIDEOBolton – Oxford United e ACUM în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 18:04 VIDEOMax Verstappen, pole position la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola! Cursa e LIVE pe Antena 1 și AntenaPLAY (duminică, 15:45) 17:59 Dorit de FCSB şi Rapid, Ilie Dumitrescu ştie unde vrea să joace Louis Munteanu sezonul viitor: „E cel mai bun 9 din România” 17:54 „Total lipsit de sens!” Florin Manea, făcut praf în Anglia după detaliile despre viitorul lui Radu Drăgușin! 17:45 LIVE VIDEOBoavista – Vizela e ACUM LIVE în AntenaPLAY! Sporting primeşte titlul cu Chaves (20:00). Programul complet Vezi toate știrile
Citește și