Închide meniul

Radu Drăguşin, apărat după ce a fost făcut praf de Viorel Moldovan: „Ne place să dăm în cei mai buni!”

Viviana Moraru Publicat: 12 septembrie 2023, 17:19

Reclamă
Radu Drăguşin, apărat după ce a fost făcut praf de Viorel Moldovan: „Ne place să dăm în cei mai buni!

Radu Drăguşin, apărat după ce a fost făcut praf de Viorel Moldovan

Radu Drăguşin, în timpul unui meci la naţională/ Hepta

Radu Drăguşin a fost apărat de către impresarul său, după ce a fost criticat de către Viorel Moldovan. Florin Manea a declarat că fundaşul central de 21 de ani nu ar trebui scos din echipa de start a României, pentru duelul cu Kosovo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România se va duela cu Kosovo în această seară, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. „Tricolorii” lui Edi Iordănescu ţintesc cele trei puncte, după remiza din ultimul meci cu Israel.

Radu Drăguşin, apărat după ce a fost făcut praf de Viorel Moldovan

Radu Drăguşin a fost titular în duelul cu Israel, meci în urma căruia a fost criticat de către Viorel Moldovan. Fostul internaţional a declarat că fundaşul central ar putea fi înlocuit în primul 11 de către Adrian Rus, după ce a gafat la golul primit de „tricolori”.

După aceste declaraţii ale lui Moldovan, Florin Manea a intervenit şi i-a luat apărarea lui Radu Drăguşin. Impresarul a declarat că fundaşul central este cel mai bun tânăr jucător pe care îl are România la momentul de faţă.

De asemenea, Manea a mai declarat că Drăguşin a avut o prestaţie solidă în duelul cu Israel, în ciuda greşelii de la golul primit de România. Impresarul susţine că românilor le place să îi critice pe cei mai buni, şi astfel l-a sfătuit pe Viorel Moldovan să devină selecţioner, dacă l-a propus pe Adrian Rus titular.

Reclamă

„Radu e cel mai bun tânăr jucător. Da, a fost o greșeală, dar nu ceva catastrofal. A fost, în afară de ce acea fază, printre cei mai buni de pe teren. Elvețianul de la City (n.r- Manuel Akanji) l-a scăpat de două ori pe Mihăilă și nu i-a mai sărit nimeni în cap.

Nouă, românilor, ne place să dăm în cei mai buni. S-a dat în Hagi, s-a dat în Balaci, se dă în toată lumea. Așa să dă și în Drăgușin atât timp cât e top. Dacă era la Botoșani, nu mai dădea nimeni în el.

El a fost cel mai bun de la Genoa în două dintre cele trei meciuri din Serie A, contra lui Duvan Zapata și Ciro Immobile. Dacă jucătorul ăsta trebuie lăsat pe bancă pentru a juca Rus, atunci îi propun lui Viorel Moldovan să preia echipa națională”, a declarat Florin Manea, conform gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Viorel Moldovan nu-l vede titular pe Radu Drăguşin în România – Kosovo

Viorel Moldovan nu e convins că Radu Drăguşin se va regăsi în echipa de start a lui Edi Iordănescu în meciul cu Kosovo. Fostul internaţional român crede că selecţionerul nu îi va mai acorda o nouă şansă lui Drăguşin, după eroarea din meciul cu Israel, la golul marcat de Gloukh.

„Un semn de întrebare din start la Drăguşin. Nu ştiu dacă i se va mai da şansa, ţinând cont că a avut o contribuţie importantă la golul încasat de către noi, cu Israel.

Atunci când a judecat prost acea acţiune. Trebuie să dea atacul, nu să se retragă până la 16 metri şi să ofere acel culoar de şut jucătorului israelian. Poţi să pui pe lipsa experienţei, interpretarea jocului.

Totuşi, vine din Italia, unde se lucrează foarte mult din punct de vedere tactic, mai ales la nivelul organizării defensive. Aceste principii ar trebui să le cunoască. E şcolit acolo. La un moment dat, sunt lucruri logice pentru un fundaş, şi nu numai – nu trebuie să te retragi prea mult, să dai atacul pe adversar.

Nu ştiu care e nivelul lui Adrian Rus. Edi şi staff-ul ştiu mai bine. E la lot, de ce să nu-l foloseşti?”, a declarat Viorel Moldovan, la orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:25 Kylian Mbappe a organizat o petrecere fabuloasă, la plecarea de PSG! Mama starului francez, indicii despre următoarea lui echipă 13:25 Mick Schumacher ar putea reveni în Formula 1 13:01 Gigi Becali şi Dan Şucu, război total pentru transferul lui Louis Munteanu: „Intru în faliment” 12:40 Gigi Becali, anunţ de ultimă oră despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB 12:23 „Pleacă Dennis Politic de la Dinamo?” Răspunsul dat imediat de Andrei Nicolescu, după victoria cu Csikszereda 11:35 Ce salariu va avea la FCSB primul jucător transferat de Gigi Becali! Campioana a început asaltul pe piaţa transferurilor 11:01 Demitere neaşteptată în Liga a 2-a! Nicolae Dică e gata să revină, „la pachet” cu Dani Coman 10:32 Anunţul italienilor despre viitorul lui Dennis Man şi al lui Valentin Mihăilă! Ce se întâmplă cu cei doi români de la Parma 10:11 Răzvan Lucescu a ieşit la atac, după ce a devenit campion cu PAOK: „Catastrofal! Au fost fotografiaţi!” 9:35 „Nu-l apucă prima zăpadă!” Dumitru Dragomir, mesaj categoric după ce Neil Lennon a fost prezentat la Rapid Vezi toate știrile
Citește și