Închide meniul

România – Kosovo LIVE VIDEO | Viorel Moldovan vede o schimbare importantă în echipa de start: „Nu ştiu dacă i se va mai da şansa”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 12 septembrie 2023, 10:05

România – Kosovo LIVE VIDEO | Viorel Moldovan vede o schimbare importantă în echipa de start: „Nu ştiu dacă i se va mai da şansa

România - Kosovo LIVE VIDEO | Viorel Moldovan vede o schimbare importantă în echipa de start

Jucătorii României la finalul meciului cu Israel / Profimedia

România – Kosovo LIVE VIDEO | Viorel Moldovan vede o schimbare importantă în echipa de start. După discursul dur de la finalul meciului cu Israel, scor 1-1, fostul internaţional român se aşteaptă ca Edi Iordănescu să facă modificări în echipa de start cu Kosovo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România – Kosovo se joacă în această seară, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

România – Kosovo LIVE VIDEO | Viorel Moldovan vede o schimbare importantă în echipa de start: „Nu ştiu dacă i se va mai da şansa”

Viorel Moldovan nu e convins că Radu Drăguşin se va regăsi în echipa de start a lui Edi Iordănescu în meciul cu Kosovo. Fostul internaţional român crede că selecţionerul nu îi va mai acorda o nouă şansă lui Drăguşin, după eroarea din meciul cu Israel, la golul marcat de Gloukh.

Adrian Rus şi Bogdan Racoviţan sunt soluţiile lui Edi Iordănescu, pe lângă Radu Drăguşin, iar Moldovan îl vede pe Rus drept posibil înlocuitor al fundaşului de la Genoa:

„Un semn de întrebare din start la Drăguşin. Nu ştiu dacă i se va mai da şansa, ţinând cont că a avut o contribuţie importantă la golul încasat de către noi, cu Israel.

Reclamă

Atunci când a judecat prost acea acţiune. Trebuie să dea atacul, nu să se retragă până la 16 metri şi să ofere acel culoar de şut jucătorului israelian. Poţi să pui pe lipsa experienţei, interpretarea jocului.

Totuşi, vine din Italia, unde se lucrează foarte mult din punct de vedere tactic, mai ales la nivelul organizării defensive. Aceste principii ar trebui să le cunoască. E şcolit acolo. La un moment dat, sunt lucruri logice pentru un fundaş, şi nu numai – nu trebuie să te retragi prea mult, să dai atacul pe adversar.

Gloukh a prins şutul vieţii pentru că i-ai dat şansa. Poate îi va da şanse în continuare lui Drăguşin, dar şi pe construcţie mi s-a părut slăbuţ.

Reclamă 4 / 0/3

Nu ştiu care e nivelul lui Adrian Rus. Edi şi staff-ul ştiu mai bine. E la lot, de ce să nu-l foloseşti?”, a declarat Viorel Moldovan, la orangesport.ro.

Viorel Moldovan i-a dat replica lui Edi Iordănescu

Viorel Moldovan a fost unul dintre cei care au criticat în termeni duri jocul echipei naţionale, după remiza cu Israel. După ce Edi Iordănescu a dezvăluit că jucătorii au aflat de aceste declaraţii, fostul internaţional a oferit un nou răspuns.

Moldovan a declarat că nu are cum să mintă, şi să spună că a fost încântat de jocul naţionalei. Acesta a mărturisit că „tricolorii” trebuie să ia în sens pozitiv criticile, şi să fie motivaţi în plus la ora de start a meciului cu Kosovo.

De asemenea, Moldovan a mai declarat că aşteaptă un progres de la echipa naţională încă de câteva meciuri, dezvăluind că rezultatele sunt cele care contează într-o grupă de calificare.

„Să ne dea prilejul să vorbim la superlativ. Şi eu mi-aş dori să fac asta. Nu am absolut nimic cu nimeni, dar trebuie să fiu obiectiv. Şi după jocul cu Israel trebuie să spun ce am văzut. Ce să fac? Să mint? Să apar în faţa televizorului şi să mint?

Asta am văzut de trei meciuri. Poate s-a înţeles greşit, că vrem spectacol: nu vrea nimeni spectacol. Eu nu vreau spectacol. Sunt foarte importante rezultate, trebuie să le obţii, dar trebuie să ai o manieră de a obţine aceste rezultate.

Să spunem că nu merge o dată, nu merge de două ori, aşteptăm un progres de câteva meciuri, ceva. Bun, te domină Kosovo, scoţi un egal cu şansă. Joci în Elveţia, favorita grupei, e dificil, reuşeşti un rezultat de egalitate.

Reclamă

Vizavi de joc, vine Israel aici, despre ce vorbim. Aceste critici trebuie luate în sens pozitiv, dacă sunt capabili de acest lucru şi să ne demonstreze contrariul. Să-i înrăiască”, a declarat Viorel Moldovan, conform orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO Vezi toate știrile
Citește și