Închide meniul

Radu Drăgușin, aproape de transferul carierei după România-Kosovo 2-0: „Sunt deja discuții avansate”

Alex Ioniță Publicat: 13 septembrie 2023, 18:58

Reclamă
Radu Drăgușin, aproape de transferul carierei după România-Kosovo 2-0: Sunt deja discuții avansate”

Radu Drăgușin, aproape de transferul carierei după România-Kosovo 2-0

Radu Drăgușin, în timpul meciului dintre România și Kosovo / Profimediaimages

Radu Drăgușin, aproape de transferul carierei după România-Kosovo 2-0. Fundașul echipei naționale a atras atenția mai multor formații importante datorită evoluțiilor bune din ultima perioadă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fundașul de 21 de ani a fost integralist în victoria echipei naționale, din partida cu Kosovo, încheiată cu scorul de 2-0 pentru „tricolorii” lui Edi Iordănescu. Meciul a fost în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Radu Drăgușin, aproape de transferul carierei după România-Kosovo 2-0. Fundașul poate ajunge în Premier League

Impresarul fundașului, Florin Manea, a dezvăluit că Radu Drăgușin este aproape de o mutare în Premier League, după partida dintre România și Kosovo, câștigată de către „tricolori” cu scorul de 2-0. Acesta a menționat că există deja discuții avansate între cele două părți și că mutarea s-ar putea realiza în perioada de mercato din iarnă.

„Sunt deja discuții avansate cu cluburi din Anglia! Vorbim des, am făcut-o și după meciul cu Kosovo. Din Premier League, evident (n.n. discuțiile)! Primesc mereu mesaje, Radu a fost lăudat și după acest meci. Important pentru Radu este însă să joace acum meci de meci la Genoa în Serie A, după cele 45 de partide în care a fost titular anul trecut.

Vedem în iarnă ce se va întâmpla cu Radu! Putem să facem atunci transferul și să continue până în vară la Genoa. Noi așa ne dorim. Acum, Genoa vrea pe el o sumă între 35 și 40 de milioane de euro”, a spus Florin Manea, pentru prosport.ro.

Reclamă

În momentul de față, Radu Drăgușin este cotat la 8 milioane de euro și, alături de Răzvan Marin, este cel mai bine cotat fotbalist român. În cariera sa a jucat pentru: Sportul Studențesc, AS Metropolitan, Juventus, Sampdoria, Salernitana și Genoa.

Pentru echipa națională a adunat 9 selecții în care a avut evoluții solide. A debutat pentru prima reprezentativă în luna martie a anului 2022, în amicalul pierdut de „tricolori” cu Grecia, scor 0-1. Partida a avut loc pe stadionul „Steaua” și a reprezentat și debutul lui Edi Iordănescu pe banca echipei naționale.

Radu Drăgușin, salvatorul lui Edi Iordănescu în România-Kosovo 2-0

Andrei Burcă a făcut o gafă de proporţii în meciul România – Kosovo, din preliminariile EURO 2024. Fundaşul central al lui Edi Iordănescu a fost aproape să îi ajute pe adversari să deschidă scorul pe Arena Naţională.

Reclamă 4 / 0/3

În minutul 29, Burcă le-a făcut un cadou incredibil kosovarilor. Pus sub presiune de Rashica, fundaşul care joacă în Arabia Saudită, la Al Akhdoud, a trimis mingea spre Horaţiu Moldovan.

Burcă nu s-a asigurat înainte să paseze şi i-a oferit balonul „pe tavă” chiar lui Vedat Muriqi. Golgheterul oaspeţilor a intrat în posesia mingii, l-a driblat pe portarul tricolorilor şi a şutat. A fost la un pas să înscrie, dar Radu Drăguşin a intervenit superb.

Drăguşin a salvat mingea chiar de pe linia porţii şi ne-a salvat de la primirea unui gol ca şi făcut. Jucătorul lui Genoa a avut cea mai importantă intervenţie a meciului!

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:34 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu luptă acum, LIVE în AntenaPLAY 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente e ACUM, live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui Vezi toate știrile
Citește și