Închide meniul

Radu Drăgușin, comparat de Mihai Stoichiță cu Didi Prodan: „Nu știu dacă am mai avut un jucător ca el!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 7 aprilie 2023, 22:01

Radu Drăgușin, comparat de Mihai Stoichiță cu Didi Prodan: Nu știu dacă am mai avut un jucător ca el!”

Radu Drăguşin, discurs războinic înainte de România - Israel

Radu Drăgușin / Profimedia

Radu Drăgușin este comparat de Mihai Stoichiță cu regretatul Didi Prodan. Oficialul Federației Române de Fotbal are încredere deplină în calitățile lui Radu Drăgușin, cel care a făcut un meci foarte solid împotriva naționalei din Belarus, scor 2-1 pentru România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăgușin, fundașul celor de la Genoa, poate fi urmărit în exclusivitate în AntenaPLAY. Fundașul român se luptă pentru promovarea în Serie A alături de „grifoni”.

Radu Drăgușin, comparat de Mihai Stoichiță cu Didi Prodan: „Nu știu dacă am mai avut un jucător ca el!”

„Să nu grăbim aprecierile! Este un jucător foarte bun, care crește într-o zonă de fotbal extrem de propice pentru fundași, în orice serie ar juca în Italia. Acum, își consolidează această poziție prin faptul că joacă meci de meci, prin faptul că a început să înscrie. Am văzut că participă efectiv la finalizare. Nu știu dacă am avut un jucător așa de masiv în zona centrală și așa de puternic precum Radu.

Dacă stau bine să mă gândesc, hai să zic că e un fel de Didi Prodan, Dumnezeu să-l odihnească. El era însă stângaci. Îmi aduce aminte de el și ca talie, dar și ca forță, amândoi agresivi. Cam în zona asta mă duc. Nu vreau să mă duc înainte foarte mult, au mai fost jucători foarte buni în această zonă, asemănători lui”, a declarat Mihai Stoichiță, potrivit prosport.ro.

Dennis Man și Valentin Mihăilă, analizați în presa din Italia după ultimele meciuri ale Parmei: „S-ar putea să nu mai fie vremea lor!” Serie B, exclusiv în AntenaPLAY

Dennis Man și Valentin Mihăilă au fost analizați în presa din Italia, după ultimele meciuri ale Parmei. Jurnaliștii din Peninsulă notează faptul că absența celor doi români, de la ultimul meci, a trecut neobservată, și astfel, s-ar putea ca „vremea lor” la formația din Serie B să fi trecut.

Reclamă

Cele mai tari meciuri din Serie B se pot vedea exclusiv în AntenaPLAY, cât și în format live video, pe AS.ro.

Jurnaliștii de la parmalive.com au vorbit pe larg despre situația lui Valentin Mihăilă și Dennis Man. Despre fostul jucător de la Universitatea Craiova, aceștia susțin că are șansa să se reintegreze în formația lui Fabio Pecchia, după perioada în care a fost accidentat.

Cât despre Dennis Man, jurnaliștii susțin că antrenorul de la Parma nu a mai optat pentru serviciile acestuia, în ultima partidă, cea cu Palermo. Acest fapt ar putea reprezenta un semn pentru internaționalul român, care a traversat o formă oscilantă în acest sezon.

Reclamă 4 / 0/3

„Odată cu victoria Parmei în fața lui Palermo, dubla excludere a celor doi români, Dennis Man și Valentin Mihailă, a trecut neobservată . Totuși, lipsa celui din urmă este o consecință logică a unei lungi perioade de accidentări, care abia acum l-a determinat pe Mihailă să reapară pe banca de rezerve. Treaba este diferită la Man. Pecchia, care de obicei rotește foarte mult ‘aripile’, a optat pentru alegeri diferite în meciul cu Palermo.

Ar fi putut fi, printre rânduri, și un semnal pentru internaționalul român? Cert este că meciul de lunea viitoare cu Cittadella o obligă pe Parma să caute acea continuitate mult râvnită, care nu s-a văzut cu adevărat niciodată în acest sezon. Și cine știe, s-ar putea să nu mai fie vremea lui Man și Mihailă, dacă cel din urmă nu poate fi folosit la capacitate maximă”, au notat jurnaliștii de la parmalive.com.

Recomandări
  • Radu Drăgușin, comparat de Mihai Stoichiță cu Didi Prodan
  • „Nu știu dacă am mai avut un jucător ca el!”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și