Închide meniul

Radu Drăgușin, prima reacție după ce Mutu l-a lăsat pe bancă la primul meci de la Euro U21. "E o situație complicată"

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 25 martie 2021, 14:08

Radu Drăgușin, prima reacție după ce Mutu l-a lăsat pe bancă la primul meci de la Euro U21. "E o situație complicată"

Radu Drăgușin a refuzat să vină la naționala U21

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Adrian Mutu a folosit o linie de trei apărători împotriva Olandei. Denis Ciobotariu, Denis Haruț și Alexandru Pașcanu au fost aleșii "Briliantului". Suporterii au fost surprinși că Radu Drăgușin, jucătorul care se antrenează zilnic cu Cristiano Ronaldo, a fost lăsat pe bancă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu toate acestea, puștiul de 19 ani nu contestă decizia lui Adrian Mutu. Pentru Drăgușin, simpla convocare reprezintă un motiv de mândrie!

România U21 – Olanda U21 1-1 | Radu Drăgușin a fost rezervă

"Mister face alegerile care sunt necesare pentru a duce la un rezultat cât mai bun, deci nu o să comentez deciziile lui", a declarat Radu Drăgușin, la conferința de presă de joi. 

Deși România a început bine, Olanda a deschis scorul în urma unui corner. Drăgușin crede că a contat enorm faptul că super-golul lui Andrei Ciobanu a venit la numai patru minute după reușita olandezilor.

"Eram încrezători de la bun început. Faptul că am luat golul în minutul 17 nu a fost o sperietură, dar bine că am dat gol repede și am luat meciul, practic, de la egalitate. Mă bucur că mulți oameni cred în mine, mă susțin și sunt alături de mine. Acest lucru îmi dă o motivație în plus să mă dezvolt în continuare. Părerea mea e că e un rezultat corect. Ei au avut posesia, au dominat jocul, dar noi am avut ocaziile mari pe final", a mai spus Radu Dragușin.

Reclamă

După 1-1 cu Olanda, România este pe locul al treilea în grupa A. Lider este Germania, care a demolat-o pe Ungaria în primul meci, scor 3-0. Tricolorii lui Mutu și maghiarii au meci direct în următoarea etapă de la Euro U21. Drăgușin are un singur obiectiv: victoria!

"Noi nu o să subestimăm niciun adversar înaintea meciului. Trebuie să luăm meciul cu Ungaria ca pe oricare altul și să dăm totul pe teren. Sunt mereu bucuros când e vorba de echipa națională. Am fost mândru și abia așteptam să vin la lot", a spus Radu Drăgușin.

Radu Drăgușin, despre golul marcat de Olandezi

Olanda a deschis scorul pe fondul poziționării greșite a lui Denis Ciobotariu, jucătorul pe care Mutu a mizat în locul lui Drăgușin. Peer Schuurs a reluat spre poartă chiar de lângă fundasul lui CFR Cluj. Radu Drăgușin a încercat să-l apare pe Ciobotariu.

Reclamă 4 / 0/3

"E o situație complicată, pentru că ești cu spatele la poartă. Ciobi, nu neapărat că a făcut o greșeală, dar asta e, se întâmplă", a încheiat Radu Drăgușin.

Radu Drăgușin este la primul turneu alături de selecționata de tineret. El are două prezențe în tricoul României U21. Este și cel mai scump dintre tricolorii mici. După ultima actualizare a cotelor, Drăgușin a ajuns să coste 3 milioane de euro!

Cum arată clasamentul grupei României

1. Germania 3 puncte
2. Olanda 1 punct
3. România 1 punct
4. Ungaria 0 puncte

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 19:00 FC Botoşani – Dinamo, LIVE TEXT, 19:30! Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae Vezi toate știrile
Citește și